Έρευνα-σοκ: Προτελευταία σε 18 χώρες η Ελλάδα στον αριθμό των τεστ εντοπισμού των νοσούντων από κορωνοϊό!

7/4/20 | 0 | 0 | 189 εμφανίσεις

Η Ελλάδα περνά την πανδημία του κορωνοϊού «εξ απαλών ονύχων», όπως αποδεικνύουν τα διαγράμματα από τα αποτελέσματα της έρευνας του pronews.gr, με τις λοιπές ευρωπαϊκές χώρες της Μεσογείου που έχουν πληγεί βαριά, δηλαδή την Ιταλία, την Ισπανία και την Γαλλία, να εξακολουθούν, τουλάχιστον η Ισπανία και η Γαλλία να μην έχουν ακόμα κορυφώσει.

Στο πρώτο διάγραμμα (κάτω) φαίνεται η διαγραμματική απεικόνιση από τον πρώτο θάνατο ασθενούς από κορωνοϊό στην Ελλάδα μέχρι χθες. Η γενική εικόνα είναι ότι η επιδημία έχει κορυφώσει.

Αντίστοιχη είναι και η εικόνα στα συνολικά κρούσματα στην Ελλάδα (κάτω). Κάτι που προϊόντος του χρόνου μικρή σημασία θα έχει, καθώς θα νοσήσουν εκατομμύρια ή εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες μέχρις ότου υπάρξει εμβόλιο, σε 10-12 μήνες από σήμερα:

Ακρως απογοητευτικά είναι τα στοιχεία για τα τεστ που γίνονται στην Ελλάδα: Είναι προτελευταία σε 18 χώρες στον αριθμό των τεστ εντοπισμού του κορωνοϊού. Μία κρίσιμη διαδικασία για την απομόνωση των νοσούντων και την έγκαιρη παροχή θεραπευτικής αγωγής σε αυτούς, κάτι που συμβάλει αποφασιστικά στον περιορισμό της επιδημίας.

Διάγραμμα κάτω: Σύνολο κρουσμάτων με πληθυσμιακή προσαρμογή πληθυσμού Ελλάδας – Συγκριτικό Ελλάδας – Ην.Βασιλείου – Ολλανδίας – Βέλγιου έως και 6/4/2020. Η Βρετανία από τότε που ξεκίνησε τις απαγορεύσεις σταδιακά άρχισε να αυξάνει τα κρούσματά της. Το Βέλγιο έχει σχεδόν τους ίδιους θανάτους με την Ολλανδία, αν και όπως η Ελλάδα έχει 80% μικρότερο πληθυσμό:

Χαρακτηριστικό το διάγραμμα κάτω: Σύνολο κρουσμάτων με πληθυσμιακή προσαρμογή πληθυσμού Ελλάδας – Ισπανίας – Γαλλίας – Ιταλίας έως και 6/4/2020. Είναι οι τέσσερις χώρες που αποδεικνύουν ότι τα απαγορευτικά μέτρα άνευ της βοήθειας του κλίματος (θερμοκρασία-υγρασία) λίγα αποτελέσματα έχουν, αλλά ευτυχώς για την Ελλάδα, αυτό δεν την αφορά: Το κλίμα σώζει.

Το παρακάτω διάγραμμα θανάτων Ελλάδας – Ισπανίας – Γαλλίας – Ιταλίας έως και 6/4/2020, επιβεβαιώνει την προηγούμενη καρτέλα: Οι θάνατοι είναι υπερπολλαπλάσιοι στις άλλες τρεις χώρες, ανεξάρτητα αν αυτές πήραν μέτρα πολλές ημέρες πριν από την Ελλάδα

Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει το σύνολο των θανάτων με πληθυσμιακή προσαρμογή πληθυσμού Ελλάδας – Ην.Βασιλείου – Ολλανδίας – Βέλγιου έως και 6/4/2020.

https://www.pronews.gr/ygeia/866082_koronoios-kroysmata-ellada-diagrammata

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    ΚΩΣΤΑΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ 28.05.2020 Στα χρόνια της οθωμανικής κυριαρχίας οι Ελληνες ανέμεναν το «ξανθό γένος» που θα έσπευδε προς απελευθέρωσή μας. Κάποιοι βεβαίως αναμένουν ότι η Ε.Ε. θα παίξει τον ρόλο που δεν έπαιξε στο παρελθόν η τσαρική Ρωσία και ότι ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο