Έξω απο τα δόντια: Τα πράγματα είναι σοβαρά στα ελληνοτουρκικά.

23/6/20 | 1 | 0 | 934 εμφανίσεις


 

Οι εξελίξεις στις ελληνοτουρκικές σχέσεις είναι περισσότερο σοβαρές απο την εικόνα που έχει διαμορφωθεί στην ελληνική κοινή γνώμη.

Αν η Τουρκία επιχειρήσει παραβίαση κυριαρχικών δικαιωμάτων στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, νότια της Κρήτης ή, ανοικτά του Καστελόριζου χωρίς ελληνική αντίδραση, δεν είναι η απώλεια κάποιων κυβικών πετρελαίου η φυσικού αερίου που θα επισυμβεί. Αλλά, ουσιαστικά, χάνεται το μισό Αιγαίο.

Το γατί εξηγούν οι συνομιλητές στην αποκαλυπτική εκπομπή για την εξέλιξη των ελληνοτουρκικών σχέσεων στις διαδικτυακές “Ανιχνεύσεις”.

Πόσο προετοιμασμένη είναι η Ελλάδα.

Δείτε την εκπομπή “Εξω απο τα δόντια” με τους Σάββα Καλεντερίδη και Νίκο Κανέλλο, πρέσβη ε.τ.

 

Category: int_video, Videos, Εκδηλώσεις, Κυριο Θεμα

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  mike iordanidis says:

  Εξαιρετική η παρουσία του κ.Καλεντερίδη και του κ.Σαββίδη .
  Παλινδρομικές τοποθετήσεις του κ.Πρέσβη που επί
  πλέον δεν μπόρεσε να ερμηνεύσει από τα αγγλικά την αποκλειστική οικονομική ζώνη που την είπε ναυτιλιακή συμφωνία για την ΑΟΖ. Ανέφερε ότι ως πρέσβης στο Αζερμπαϊτζάν σημαντική παρουσία έχουν η Τουρκία και η Ρωσία δεν ανέφερε το Ισραήλ που το τροφοδοτεί (πουλάει)με οπλικά συστήματα
  Ως προς την συμφωνία Τουρκίας-Παλαιστίνης για ΑΟΖ ,η Παλαιστίνη είχε ζητήσει από παλιά να έχει αιγιαλίτιδα ζώνη ,πράγμα που αρνήθηκε το Ισραήλ καθόσον η Γάζα δεν αποτελεί κράτος αναγνωρισμένο.
  Καλή δύναμη και συνέχιση τέτοιων εκπομπών

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

  Του Παντελή Σαββίδη Την ώρα που δημοσιευόταν η ανακοίνωση που εξέδωσαν διακεκριμένοι βυζαντινολόγοι, οθωμανολόγοι  και ακαδημαϊκοί της Τέχνης από όλον τον κόσμο με την οποία ζητούσαν να μην καταλήξει, η Αγία Σοφία, εργαλείο σε παιχνίδια εξωτερικής πολιτικής, ήρθε και ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας