Ένα βήμα πριν τον θάνατο, στην Εντατική, για ενάμιση μήνα, ο καθηγητής Καρδιολογίας Βασίλης Βασιλικός: «Είδα τον χάρο με τα μάτια μου! Δεν είμαι όπως πριν…» – Ήταν εμβολιασμένος! Η συγκλονιστική μαρτυρία του για την σκληρή μάχη με τον ιό!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ένα βήμα πριν από τον θάνατο βρέθηκε ο καθηγητής καρδιολογίας του ΑΠΘ Βασίλης Βασιλικός ωστόσο κατάφερε να βγει νικητής με αντίπαλο τον κορωνοϊό.

Για ενάμιση μήνα έμεινε διασωληνωμένος από τις επιπλοκές του κορωνοϊού και με υπεράνθρωπες προσπάθειες δικές του και των θεραπόντων γιατρών, μπόρεσε να επανέλθει στη ζωή.

«Το αίσθημα της δύσπνοιας είναι τραγικό. Είναι σαν να μπαίνεις σε μια τουρμπίνα. Από ένα σημείο και μετά δεν θυμάμαι τίποτα ήμουν σε κατάσταση σοκ. Είδα το χάρο με τα μάτια μου. Η οικογένειά μου ταλαιπωρήθηκε πολύ και εγώ είμαι 7 με 8 μήνες εκτός εργασίας. Πιθανόν να παραμείνω και άλλο γιατί έχω το post covid και αυτή τη στιγμή περπατάω και κουράζομαι. Δεν είμαι όπως πριν», αναφέρει στη συγκλονιστική περιγραφή του μιλώντας στο Open.

Μετά από ενάμισι μήνα άνοιξε τα μάτια του όμως τίποτα δεν ήταν ίδιο. «Το πρώτο πράγμα που με ανησύχησε είναι αν έχω τα μυαλά μου στη θέση τους και ευτυχώς τα είχα. Από εκεί και πέρα τα πόδια μου και τα χέρια μου ήταν σε κατάσταση τραγική».

Όταν ήρθε η ώρα του εμβολιασμού δεν το σκέφτηκε και πολύ. «Είχα αντισώματα, αλλά μου είπαν ότι πρέπει να εμβολιαστώ, καθώς το λένε οι παγκόσμιες Αρχές και εγώ το έκανα. Στο διπλανό μου κρεβάτι νοσηλεύονταν ο πατέρας μιας ειδικευόμενής μου που είχε λιγότερα ευρήματα από εμένα και έφυγε από τη ζωή. Δίπλα μου…».

https://europost.gr/vima-ton-thanato-stin-entatiki-enamisi-mina-o-kathigitis-kardiologias/
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα