Έλενα Ράπτη: Χώρισε μετά από δύο χρόνια γάμου με το σωματοφύλακά της! 

16/5/21 | 1 | 0 | 197 εμφανίσεις

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Έλενα Ράπτη και ο Κίμων Μπάλλας σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως τράβηξαν χωριστούς δρόμους 2 χρόνια μετά το γάμο τους.

Να υπενθυμιστεί πως ήταν 18 Μαΐου του 2019, εν μέσω προεκλογικής περιόδου για τις εθνικές εκλογές του Ιουλίου, όταν η υποψήφια στην Θεσσαλονίκη κα Ράπτη, υπό άκρα μυστικότητα και σε στενό οικογενειακό κύκλο, παντρεύτηκε τον άνδρα της προσωπικής της ασφάλειας κ. Μπάλλα.

Τον Οκτώβριο του 2019, λίγους μήνες μετά την είδηση του κρυφού γάμου τους, η Έλενα Ράπτη είχε δηλώσει στον Άρη Καβατζίκη και την κάμερα του “Πρωινού”:

“Νομίζω το είχα πει από παλιά ότι όταν θα έρθει η ώρα να παντρευτώ δε θα το μοιραστώ, γιατί για εμένα ο γάμος είναι μια προσευχή. Ήθελα να την μοιραστώ μόνο με τον άνθρωπο μου και την οικογένεια μας.

​​​​​​​Ήταν προεκλογική περίοδος και δεν ήθελα να απασχολήσω με ένα θέμα της ιδιωτικής μου ζωής. Νομίζω δεν θα ήταν σωστό και για τους συνυποψηφίους μου. Οπότε μετά μέσα στο καλοκαίρι που ήταν όλα ήσυχα το ανακοινώσαμε”.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/987235_elena-rapti-horise-meta-apo-dyo-hronia-gamoy-me-somatofylaka

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. 1
    ρομαντικός says:

    Συγχαρητήρια στις “ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙΣ”! Με τέτοια συγκλονιστικού ενδιαφέροντος άρθρα (τις προάλλες μάς έγραψαν εκτενώς για το γιωτ τού Μπέζος και μάλιστα δις!), κάνουν φιόλτιμες προσπάθειες να αναστήσουν τα θρυλικά περιοδικά “ΘΗΣΑΥΡΟΣ” και “ΡΟΜΑΝΤΣΟ”. Και εις ανώτερα!

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    13/6/21 | (0 σχόλια)
      1.-Διάβασα με προσοχή το άρθρο στην ισραηλινή ιστοσελίδα της δεξαμενής σκέψης BESA Center με τίτλο "Επανεξετάζοντας τις σχέσεις με την Τουρκία". Βγάζει μια αγωνία για το μέλλον του Ισραήλ που στην ελληνική στερεοτυπική αντίληψη δεν είναι λογική για ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο