«Έκανε πίσω» η κυβέρνηση για τις Καστανιές: Τις κρατά κλειστές μετά τις σφοδρές αντιδράσεις των ακριτών

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Πίσω έκανε η κυβέρνηση μετά τις αντιδράσεις των κατοίκων του Έβρου σε ότι αφορά την πρόθεσή της να ανοίξει το συνοριακό πέρασμα των Καστανέων μια εξέλιξη την οποία είχε προαναγγείλει με κάθε επισημότητα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές του pronews.gr από την περιοχή, το πέρασμα παραμένει ερμητικά κλειστό με την είσοδο από την Τουρκία να επιτρέπεται «μόνο για ουσιώδεις λόγους». Το ερώτημα είναι ποιοι είναι «οι ουσιώδεις λόγοι»;

Από την άλλη πάλι η ουσία είναι ότι χθες δεν άνοιξαν οι Καστανιές καθώς οι κάτοικοι είχαν προαναγγείλει κινητοποιήσεις σε περίπτωση που άνοιγε η «κερκόπορτα» των Καστανέων, επί της οποίας δόθηκαν ομηρικές συγκρούσεις, διεξήχθησαν αναμετρήσεις σώμα με σώμα τον περασμένο Μάρτιο, προκειμένου να μην εισβάλουν δεκάδες χιλιάδες παράνομοι μετανάστες στην ελληνική επικράτεια.

Να θυμηθούμε τι είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Ανακοίνωσε πως από την 1η Ιουλίου, θα ανοίξει το συνοριακό πέρασμα στις Καστανιές Έβρου, το οποίο υποτίθεται ότι είχε κλείσει για να αναχαιτιστούν οι ορδές των παράνομων μεταναστών:

«Ταυτόχρονα ανοίγουν οι πύλες εισόδου των Ευζώνων, της Κακαβιάς, της Κρυσταλλοπηγής, του Προμαχώνα, της Νυμφαίας, των Καστανιών και των Κήπων.

Είμαστε βέβαιοι ότι για την κυβέρνηση το θέμα δεν έχει λήξει και ότι θα επανέλθει μετά τις 15 Ιουλίου με διακύβευμα πλέον τον συνολικό άνοιγμα των συνόρων με την Τουρκία!

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/892747_ekane-piso-i-kyvernisi-gia-tis-kastanies-tis-krata-kleistes-meta

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα