Άφεριμ: Σε φιλοτουρκικό Ιφτάρ ο Δήμαρχος Ξάνθης!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο μόνος χριστιανός εκλεγμένος πολιτικός που παρέστη

 

Ο Δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης, ήταν ο μόνος χριστιανός πολιτικός που βρέθηκε στο Ιφτάρ που διοργανώθηκε στην πόλη, εν μέσω Ραμαζανιού!

Το αξιοσημείωτο δεν είναι φυσικά εκεί, μιας και το να τιμήσει ένα πολιτικό πρόσωπο τους κατοίκους της πόλης του, ασχέτως θρησκευτικών πεποιθήσεων αποτελεί μάλιστα ένα θετικό πρόσημο.

Ο κ. Τσέπελης, ανέδειξε αυτή του την επίσκεψη στο Ιφτάρ, με φωτογραφίες και επαφές, σε ένα καθαρά φιλοτουρικό περιβάλλον, με εκπροσώπους των Ψευδουμουφτειών και όχι των νομίμων Μουφτήδων, παρέα με τους εκπροσώπους τουρκικών κομμάτων στη Θράκη, με τους εκλεγμένους Βουλευτές των Ελληνικών Κομμάτων που έχουν ταχθεί ανοιχτά υπερ της Τουρκίας.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης, έχοντας πλήρη άγνοια κινδύνου σε επίπεδο διπλωματικών σχέσεων και κόκκινων γραμμών που πρέπει να έχει ένας αυτοδιοικητικός παράγοντας, φωτογραφήθηκε, προς ικανοποίηση των εικονιζομένων και παρευρισκομένων, μιας και απ’ ότι φαίνεται “οι ψήφοι υπεράνω όλων”.

Κυρίαρχη γλώσσα στη χθεσινή εκδήλωση ήταν η τουρκική, την οποία επίσης δεν γνωρίζει ο κ. Τσέπελης, που περιορίστηκε στα πολιτικά χαμόγελα και τις χειραψίες, μη λαμβάνοντας υπόψη του τι ακριβώς εξυπηρέτησε το φιλοτουρκικό τραπέζι, το οποίο χρηματοδότησε τυο Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής!

Το ερώτημα που γεννάται είναι λοιπόν το εξής:

-Το γραφείο Πολιτικών Υποθέσεων του ΥΠΕΞ στη Ξάνθη, θα εγκαλέσει τον κ. Τσέπελη, που με τη στάση του και τις ενέργειές του, επι της ουσίας “ξεστρατίζει” της πολιτικής που ασκεί το Υπουργείο στη Θράκη και σε επίπεδο διμερών σχέσεων ή ο Δήμαρχος Ξάνθης έχει το “απυρόβλητο” και το Υπουργείο;

thracenews.gr

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αν είσαι δημοσιογράφος και έχεις τον ιστότοπο thrakenews ,που απευθύνεσαι σε όλους τους κατοίκους της Θράκης ,ανεξαρτήτως θρησκεύματος , οι οποίοι κάτοικοι απολαμβάνουν ισοπολιτείας και μέμφεσαι τον Δήμαρχο της Ξάνθης ,επειδή παρέστη σε μια θρησκευτική γιορτή ψηφοφόρων του ,ή, των εν δυνάμει ψηφοφόρων του , εύκολα συμπεραίνεται ότι ο δημοσιογράφος κ.Πεντζουρίδης θα είναι μάλλον ανθυποψήφιος του Δημάρχου στις επόμενες Δημοτικές εκλογές που θα γίνουν στις 8 Οκτωβρίου του 2023.
    Τώρα πως παρίστανται οι μουσουλμάνοι μουφτήδες και αυτοδιοκητικοί στις εκκλησιές μας στις Δοξολογίες για τις Εθνικές επετείους μας ,αυτό δύσκολα θα το εξηγήσει ο κ. συντάκτης και οι ομόφρονές του .
    Άραγε πέρασε από το μυαλό του ποτέ πως συμβίωσαν πάνω από 500 χρόνια οι προγονοί μας – δικοί του και πολλών άλλων – στην Ανατολία;;.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα