Άντρος Κυπριανού γ.γ. ΑΚΕΛ: «Η Κύπρος δεν είναι ελληνική»!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο κ. Κυπριανού επιχειρηματολογούσε για το «τάχα ΔΗΣΑΚΕΛ» όπως το χαρακτήρισε, σημειώνοντας ανάμεσα σε άλλα ότι:

«Το ΑΚΕΛ είναι κόμμα πατριωτικό και το έχει αποδείξει διαχρονικά. Το ΑΚΕΛ ενδιαφέρεται και ο τόπος μας και ο λαός μας να επιβιώσει σε αυτή τη γη που μας γέννησε. Θεωρούμε όμως ως λαό της Κυπριακής Δημοκρατίας και τους Ελληνοκύπριους και τους Τουρκοκύπριους. Δεν θεωρούμε ότι η Κύπρος είναι Ελληνική, όπως θεωρούν κάποιοι οι οποίοι με την μεγαλύτερη ευκολία είναι έτοιμοι να ξεπουλήσουν ένα μεγάλο μέρος για να μείνει ένα κομμάτι της Κύπρου το οποίο να είναι αμιγώς Ελληνικό…».

Ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεκαθάρισε επίσης ότι οι θέσεις του κόμματος για το Κυπριακό είναι σταθερές και διαχρονικές αφήνοντας να νοηθεί ότι το κόμμα που έχει μετατοπιστεί είναι ο ΔΗΣΥ.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό που δήλωσε ο διαβόητος γ.γ. του ΑΚΕΛ. Σε συνέντευξή του στο CNN turk είχε δηλώσει ότι πιο φθηνή και συμφέρουσα η λύση του αγωγού φ.α. μέσω Τουρκίας.

17 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
https://www.pronews.gr/kypros/839738_antros-kyprianoy-gg-akel-i-kypros-den-einai-elliniki
spot_img

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η συνέντευξη δεν είναι πρόσφατη αλλά από το 2017. Εν πάσει περιπτώσει όμως, ο τουρκολάγνος Άντρος Κυπριανού και οι ομοϊδεάτες του, δεν θα αποφασίσουν τι είμαστε και τι δεν είμαστε εδώ στην Κύπρο.

    • Άμα είσαι αριστερός λες και ”το η Κύπρος δεν είναι Ελληνική” , όπως οι Έλληνες αριστεροί -όλων των αποχρώσεων-είπαν και υπέγραψαν οι κ.κ.Τσίπρας και Κοτζιάς- (με τον κ.Καμμένο είναι αλήθεια) ότι και η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική .
      Σημασία έχει ότι αυτοί τα λένε και οι άλλοι ”μυγοχαύτες” Έλληνες τους θαυμάζουν και τους ψηφίζουν στις γενικές εκλογές με ποσοστό γύρω στο 30%.
      Θα σταματήσουν να το λένε,άμα κατέβουν κάτω από 10% και δεν ξανακυβερνήσουν οι καλομαθημένοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα