Ποιος είδε τον πανελίστα και δεν τον φοβήθηκε! Όλα έγιναν την περασμένη βδομάδα όταν ο άγριος παρουσιαστής  εκπομπής του Alpha τα πήρε άγρια με συνάδερφό του στο πάνελ με αποτέλεσμα να την πλακώσει στα χαστουκιά. Ναι κι όμως συνέβη.  

Ο βαρύμαγκας ( που δεν του φαίνεται  καθόλου) έγινε έξαλλος όταν η δημοσιογράφος τόλμησε να του μιλήσει στον αέρα και να του κάνει παρατήρηση πως δεν την αφήνει να ολοκληρώσει.

Εκείνος τότε τα πήρε άγρια. Μετά το τέλος της εκπομπής την συνάντησε στην τουαλέτα και την πλάκωσε στο ξύλο. Κανονικά όχι αστεία.

Η κοπέλα έντρομη άρχισε να φωνάζει βοήθεια και έσπευσαν άνθρωποι από την  παραγωγή.

Φυσικά υπάρχει και παρουσιάστρια στο παρέακι που ενημερώθηκε για τα καμώματα του και παρόλη τη συμπάθειά της θύμωσε πολύ.

Ζήτησε να κρύψουν το γεγονός ενώ απαίτησε να της ζητήσει συγνώμη.  Εγώ επειδή την ξέρω καλά, μετάνιωσε πολύ που συνεργάζεται μαζί του καθώς απεχθάνεται τους άντρες  που σηκώνουν χέρι.  όσο  για εκείνον;

Δεν είναι η πρώτη φορά αφού υπάρχουν δυο ακόμη περιστατικά γυναικών από την τηλεόραση  που έχουν πέσει θύματα βίας.

Την θυμασαι την ψηλή; Την ξανθιά με το μεγαλο στόμα;

https://nassosblog.gr/2019/11/%CE%AC%CE%B3%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%BE%CF%85%CE%BB%CE%BF%CE%B4%CE%B1%CF%81%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-alpha-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%AD/?utm_source=pushengage&utm_medium=push_notification&utm_campaign=pushengage