«Άγνωστοι» επιτέθηκαν και κατέστρεψαν τουρκική βάση στη Συρία – Με ελικόπτερα έγινε η μεταφορά νεκρών και τραυματιών

30/8/20 | 0 | 0 | 148 εμφανίσεις

Σύμφωνα με ορισμένα δεδομένα όπως μεταδίδονται,  εκδηλώθηκε μια ισχυρή έκρηξη  σε αυτήν, ωστόσο, ορισμένες πηγές αναφέρουν ότι η έκρηξη έγινε από πύραυλο που εκτοξεύθηκε από αεροσκάφος, ενώ άλλοι εκφράζουν την άποψη ότι η επίθεση πραγματοποιήθηκε χρησιμοποιώντας ένα κινητό οπλοπολυβόλο.

Μέχρι τώρα, είναι γνωστό ότι μετά την ισχυρή έκρηξη στην τουρκική στρατιωτική βάση, η οποία είναι ένας σταθμός παρατήρησης, τουλάχιστον τρία τουρκικά στρατιωτικά ελικόπτερα εμφανίστηκαν σε αυτήν την περιοχή, παρέλαβαν τραυματίες και νεκρούς, ενώ πηγές αναφέρουν ότι το  τουρκικό  στρατιωτικό παρατηρητήριο καταστράφηκε, σχεδόν, ολοσχερώς.

Παρά την απουσία επίσημων δηλώσεων από την Άγκυρα,  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατηγορείται ο ρωσικός στρατός, ειδικότερα, το τουρκικό στρατιωτικό προσωπικό κατηγορεί τη Ρωσία και το Ιράν για αυτό που συνέβη, σημειώνοντας, όπως αναφέρει ο echedoros-a.gr ότι βρίσκονται πίσω από αυτό που συνέβη και απαιτούν να σπάσουν όλες τις υπάρχουσες συμφωνίες από την έναρξη επιθετικής επιχείρησης κατά  του στρατού της Συρίας και των συμμάχων του.

Νωρίτερα, αραβικές πηγές ανέφεραν ότι μετά από αυτήν την τουρκική στρατιωτική βάση συντονίστηκαν επιθέσεις εναντίον του ρωσικού και του ιρανικού στρατού στην επαρχία Λατάκια.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/910067_agnostoi-epitethikan-kai-katestrepsan-toyrkiki-vasi-sti

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    24/9/20 | (3 σχόλια)
    Γιατί στη διαδικασία δόθηκε η ονομασία «διερευνητικές συνομιλίες»; Κατά μία άποψη επειδή οι δύο πλευρές είχαν πολλά χρόνια να συνομιλήσουν για την ουσία των ελληνοτουρκικών διαφορών κρίθηκε απαραίτητο να υπάρξει μία περίοδος ανταλλαγής απόψεων για τον εντοπισμό των εκκρεμών ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας