Ψήφο εμπιστοσύνης ζητά ο Α.Τσίπρας από την Βουλή: «Πολάκη εσείς; – Πόλωση εμείς»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Nα πολώσει το πολιτικό κλίμα και να προστατέψει τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας επέλεξε ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας και δήλωσε πως «Θα μετατρέψω την πρόταση δυσπιστίας σε πρόταση εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση».

Μάλιστα κατηγόρησε για «επικοινωνιακό αντιπερισπασμό» τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας στην πρόταση μομφής που θα καταθέσει η αξιωματική αντιπολίτευση κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη.

Συγκεκριμένα ο κ. Τσίπρας είπε απευθυνόμενος στα έδρανα της ΝΔ:

«Ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε έναν αντιπερισπασμό, που αναδεικνύει τον πανικό που βρίσκεται ο ίδιος και το επικοινωνιακό του επιτελείο, για να δραπετεύσει από μία πρόσωπο με πρόσωπο αντιπαράθεση. Επιχειρεί να αποφύγει τη συζήτηση για τα κρίσιμα και τα μεγάλα και επιθυμεί να βάλει στο επίκεντρο αν το ήθος του Πολάκη είναι καλό ή κακό, αν είναι ευγενής ή όχι», υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός.

Πάντως ο πρωθυπουργός με την κίνησή του αυτή, πολιτικά κάλυψε απόλυτα τον Π.Πολάκη.

Ο πρωθυπουργός είπε συγκεκριμένα για την επίθεση του Παύλου Πολάκη στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας «κατάγεται από τα Σφακιά και γνωρίζει καθώς φαίνεται το ύφος των Σφακιανών, που είναι αψείς».

pronews.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα