Με παρέμβαση του ΥΕΘΑ Ε.Αποστολάκη η Προεδρική Φρουρά παρήλασε με το «Μακεδονία ξακουστή»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Mε παρέμβαση του Έλληνα ΥΕΘΑ Ε.Αποστολάκη παιάνισε σήμερα το «Μακεδονία ξακουστή» την ώρα που οι Εύζωνες πέρασαν μπροστά από τον ΠτΔ Π.Παυλόπουλο κατά την διάρκεια της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης των Αθηνών.

Με τον τρόπο αυτό ο ΥΕΘΑ έδωσε τέλος στις φήμες περί απαγόρευσης των πατριωτικών εμβατηρίων.

Με ρίγη συγκίνησης οι χιλιάδες πολίτες που παρακολουθούν την παρέλαση των Ενόπλων Δυνάμεων στο κέντρο της Αθήνας υποδτηκαν τους Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς, οι οποίοι πέρασαν μπροστά τους υπό τους ήχους του εμβατηρίου «Μακεδονία Ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα».

Από πριν την έναρξη της παρέλασης ήταν σαφές ότι είχε δοθεί εντολή για παιάνισμα του συκγεκριμένου εμβατηρίου.

Η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού έφτασε στο Σύνταγμα, παίζοντας το «Μακεδονία Ξακουστή».

 

 

Όπως έγινε γνωστό το συγκεκριμένο εμβατήριο επελέγη μετά από σχετική συνεννόηση του προέδρου της Δημοκρατίας με τον υπουργό Άμυνας, ώστε να δοθεί το επιβαλλόμενο μήνυμα στην κορύφωση της Εθνικής Επετείου και ταυτόχρονα να διαλυθούν οι φημολογίες και οι ψίθυροι, που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες πως το «Μακεδονία Ξακουστή» είχε αποσυρθεί από τα στρατιωτικά εμβατήρια με τα οποία συνηθίζεται να παρελαύνουν οι Ένοπλες Δυνάμεις.

pronews.gr

spot_img

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μηπως με παρεμβαση του Προεδρου της Δημοκρατιας κ. Παυλοπουλου και οχι του κ. Αποστολακη παρηλασε η Προεδρικη φρουρα με το ”Μακεδονια ξακουστη του Αλεξανδρου η χωρα”;;;.
    Παντως δεν το κατευχαριστηθηκαν οι κυβερνητικοι που εβλεπαν την παρελαση και θα θυμηθηκαν το Αισωπειον ”ου συ με λοιδορεις αλλ’ο τοπος”.
    Τους μαθαμε καλα και ολους μετα την κυρωση του προσυμφωνου των Πρεσπων-οπως το χαρακτηριζει ο γνωστος τοις πασι κ. Νικος Λυγερος-.
    Αραγε στο Αγαθονησι που ηταν ο κ. πρωθυπουργος το παιανισε καμια μουσικη;;;.

  2. ΧΡΥΣΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΠΙ…ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ…ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ….ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ…Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΥΝΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ..Ο ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΒΑΡΟΣ…ΑΦΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΑΘΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ..ΑΙΣΧΟΣ…

    • Χωρις το ”κοσμητικο” επιθετο για τον κ. Παυλοπουλο θα εκφραζατε ισως το συνολο του Ελληνικου λαου , γιατι την Συμφωνια δεν την ψηφισε ο κ. Παυλοπουλος ,απλως υπεγραψε τον σχετικο νομο, που καθ’υμας και ημας-αν θελετε – μπορουσε να το αποφυγει δια της παραιτησεώς του, αλλα μετα την παραιτηση του θα την υπεγραφε -με δυο χερια- ο κ. Βουτσης , ως αναπληρωτης του και θα ειχε ξεκινησει επισημως ο διχασμος των Ελληνων , οπως το 1915 και το 1944,(θυμηθειτε και τον Μαρτιο τοτ 1985) τον οποιον -μετα βεβαιοτητος πια- επεδιωξαν και συνεχιζουν να επιδιωκουν ολοι οι ”προδευτικοι”-γεφυροποιοι και αντιΔεξιοι απο σνομπ και μοδα της τελευταιας 40ετιας, παρ’οτι διαψευσθηκαν παταγωδως μετα την καταρρευση του Κομμουνισμου το 1989 οι δικοι τους Μαρξ και Λενιν και ”τ’αλλα παιδια”.
      Το ζητουμενο ειναι μαζι με τον χθεσινο Πανελληνιο”σεισμο” του εμβατηριου ”Μακεδονια ξακουστη” να ”σεισθεί” και η αντικυβερνητικη καλπη σε καθε μελλοντικη εκλογικη αναμετρηση.
      Τοτε ο αγωνας θα δικαιωθει.

  3. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ…ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΙΛΩΜΕΝΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ…Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΙΝΙΣΕΣΘΕ….ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ? ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΧΑΟΣ ΠΑΡΑ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΛΑΓΝΟ…

    • Θα ηθελα να γραψετε κατι και για τις τελευταιες δυο φρασεις της απαντησεως μου , εστω και με οχι και με κεφαλαια γραμματα.
      Ελπιζω να αγγιξε και εσας για την δικαιωση του αγωνος εναντιον μιας κυβερνησεως , που μονη αυτη αποκλειστικως δημιουργησε το προβλημα, που μας ”νευριασε” ολους.
      Ακομη χαος δεν εγινε ,πλην ο διχασμος επιδιωκεται και πρεπει να τον προλαβουμε.
      .
      Φυσικα το χαος προτιματε μαλλον μονη εσεις .

  4. ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΛΥΠΑΜΑΙ..ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΖΟΥΣΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ..ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΠΤΔ…ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΣΑΣ?

    • Αγαπητη κυρια Καρα , περαν του οτι το ηθικο διαφερει απο ανθρωπο σε ανθρωπο ειναι γεγονος οτι διαφωνουμε για τις δυνατοτητες, που (ΔΕΝ) εχει ο κ. Προεδρος της Δημοκρατιας-που παντως ειναι Συνταγματικος θεσμος και δικαιουται στοιχειωδους σεβασμου-μετα την αναθεωρηση του Συνταγματος του 1986 ,το κυριωτερο ομως ειναι οτι δεν σας πειραζει οτι μετα την ηρωικη παραιτηση του ”δεν θ’αχανε η Βενετια βελονι”και την Συμφωνια θα την υπεγραφε ο αναπληρωτης του Προεδρος της Βουλης κ. Βουτσης.
      Μαλλον δεν θα θελατε την δικη του υπογραφη στο σχετικο νομο -ουτε και εγω-που ομως προτιμουσα-και πιστευα- οτι θα βρισκοταν εστω ενας Συριζαιος βουλευτης να δοξασθει με ενα ΟΧΙ του ,για να μη περασει η Συμφωνια με τα Σκοπια.
      ”Μη φοβεισθε” καθως ειπε ο αναστας Χριστος μας . Μετα την οδυνηρη εμπειρια της τελευταιας 4ετιας το Εθνος αν δεν πεταξει γρηγορα δεν θα συνεχισει την πορεια της παρακμης του που ζουμε .
      Ο τυφλοποντικας της Ιστοριας μας θα ανοιξει καποιο λαγουμι.
      Εχουμε και την ψηφο μας , αλλα και την μονιμη προστασια της Κεχαριτωμενης μας -μη το ξεχνατε-.
      Να ειστε καλα.

  5. ΑΠΟ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ?ΚΑΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ.ΑΡΑ ΒΑΔΙΖΕΤΕ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑΙΑ ΛΟΓΙΚΗ..ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ…ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗ ΦΟΒΕΙΣΘΕ Ο ΑΝΑΣΤΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗΣ: ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ..ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΤΔ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ..ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!

    • Θυμωμενη σας βλεπω -και μαλιστα πολυ- αλλα η αρχαια ρηση μας λεει ”εν θυμω μη λεγε μη πραττε” και προσθετω και το ”μη πανικοβαλλεσθε”, αν δεν αφησουμε ”να παει περιπατο η ψηφο μας” .
      Για θυμηθειτε οτι σε μια βραδυα απο τις εκλογες του 2009 αλλαξαν τα παντα και εκτοτε σε καθε εκλογικες αναμετρησεις αλλαξαν περισσοτερο και προς το χειροτερο .
      Να ειστε βεβαία πως θα αλλαξει η κατασταση προς το καλυτερο στην επομενη βραδυα των εκλογων και την επομενη θα ξεχασθει παντελως η κατασταση που ζουμε γιατι θα ισχυσει-οπως παντα- το γνωστο ” ο βασιλευς απεθανε , ζητω ο βασιλευς”. Καληνυχτα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα