Η Ρωσία αναγνώρισε το όνομα Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Η Ρωσική Ομοσπονδία αναγνώρισε τα Σκόπια με το όνομα «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» σύμφωνα με το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών.

Στις 19 Φεβρουαρίου 2019, η Ρωσική Πρεσβεία στα Σκόπια είχε λάβει ένα σημείωμα από το Υπουργείο Εξωτερικών της Δημοκρατίας της Μακεδονίας,  το οποίο ενημέρωνε για την αλλαγή του επίσημου ονόματος του κράτους ως Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας.

Η Ρωσική Ομοσπονδία αναγνωρίζει αυτή τη χώρα με τη νέα ονομασία Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, αναφέρει το ρωσικό ΥΠΕΞ στην ιστοσελίδα του.

https://www.echedoros-a.gr

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Οποτε μονο εμεις ως Ελλαδα γιναμε κακοι με την Ρωσια , μετα την απελαση των πεντε στελεχων της Πρεσβειας της το καλοκαιρι του 2018
    Οσο για τα Σκοπια -τα προτιμουσαν οι Ρωσοι ως σκετη Μακεδονια- του Σλαβου το ονειρο γιατι, απο το 1870- ,αλλα τους αρκει και αυτο μετα την ”Μακεδονικη” εθνοτητα και γλωσσα που δωσαμε- μετα χαρας δε- στους Αλβανοσλαβους.
    Καποτε θα ξεκλειδωσουν τα συρταρια τους , αυτα τα δεδομενα ,που τωρα το εκρυψαν ,γιατι η ζωη εχει γυρισματα.
    Ποιος περιμενε μετα την υποστηριξη το 1944 των Αμερικανων με τον ΥΠΕΞ τους Στετινιους οτι οι ΣλαβοΣκοπιανοι ως Μακεδονες ειναι το τελευταιο κομμουνιστικο ψεμμα , να μας γυρισουν την πλατη απο το 1995 και το 2018 να μας πιεσουν γιαυτην την πρωτοφανη στο Διεθνες Δικαιο Συμφωνια ενος γιγαντος -στα ολα του- με ενα Αλβανοσλαβο νανο -εν καιρω ειρηνης δε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα