Οι ΕΔ στηρίζουν τον Ε.Μπούχλη: Τραγουδούν ομαδικώς το «Μακεδονία ξακουστή» και δίνουν απάντηση στην κυβέρνηση

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Οι Ειδικές Δυνάμεις έχουν ενοχληθεί σφοδρώς από την αντιμετώπιση του Εμμανουήλ Μπούχλη ο οποίος τιμωρείται επειδή τραγούδησε το γνωστό πατριωτικό εμβατήριο εν ώρα άλματος κατά την εκπλήρωση του σχολείου της ΣΒΕ

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο καταδρομέας Εμμανουήλ Μπούχλης, είχε σχολιάσει τον θόρυβο που προκλήθηκε από το βίντεο που ο ίδιος ανήρτησε στα κοιωνικά δίκτυα και τον εμφανίζει να τραγουδάει το «Μακεδονία Ξακουστή», την ίδια στιγμή που πραγματοποιεί άλμα με αλεξίπτωτο από στρατιωτικό ελικόπτερο.

Ο ίδιος δηλώνει πως σέβεται και τιμά τις Ένοπλες Δυνάμεις, τους αξιωματικούς και εκπαιδευτές του και πως με την πράξη του δεν ατίμωσε και δεν ντρόπιασε κανέναν.

Μάλιστα, κάνει γνωστό πως έχει ήδη λάβει το πτυχίο του αλεξιπτωτιστή, όπως και την «πουλάδα» αναγνωριστικό της εκπαίδευσής του.

H απόφαση του ΓΕΣ υποτίθεται ότι στηρίζεται στο γεγονός της παραβίασης των κανόνων ασφαλείας αλλά αυτό δεν ισχύει καθώς εδώ και δεκαετίες οι αλεξιπτωτιστές βγάζουν φωτογραφίες κατά την διάρκεια των αλμάτων τους και φυσικά τα τελευταία χρόνια που είναι εφικτό τραβάνε και βίντεο.

pronews.gr

spot_img

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οσοι υποστηριζουν οτι χρονια τωρα και ιδιως τα τελευταια , που με τα εξυπνα κινητα φωτογραφιζεις και βιντεοσκοπεις ο,τι θελεις, θα ηταν πειστικωτερο να ”ανεβασουν” στο διαδικτυο φωτογραφιες και βιντεο αλλων , πλην του Μανωλιου Μπουχλη, αλεξιπτωτιστων , για να το ”φχαριστηθουν” οι ”διωκτες του” και οι θαυμαστες και θαυμαστριες του.
    Παντως αν υπαρχουν τετοια περιστατικα δεν δημοσιοποιηθηκαν , οπως του Μανωλιου , που -ως μηδεν κακον αμιγες καλου- εκανε μεγαλο καλο σε οσους Ελληνες αγαπουν πρωτα την Πατριδα τους , οπως και αν τους χαρακτηριζουν-χαρακτηριζουμε για να τους απαξιωσουν -απαξιωσουμε, ως συγχρονοι , διεθνιστες και παγκοσμιοποιημενοι,αμα και αριστερο-προοδευτικοι.

    • Από πού κι ως πού αποκαλείς τον καταδρομέα “Μανωλιό”; Το είδες πουθενά γραμμένο; Τον ξέρεις προσωπικά; Ή μήπως δεν ξέρεις ότι το Μανωλιός στην Κρήτη έχει υποτιμητική/περιπαικτική σημασία;

      • Οντας και εσεις Κρητικος -αν ενθυμουμαι καλως- μαλλον δικαιολογημενα παρεξηθηκατε .
        Αλλα οπως θα διαπιστωσατε απο τα δυο μου σχολια οχι μονο δεν τον υποτιμω , αλλα τον εκανα φιλο μου και τον θεωρω και ως συμβολο του νεοΕλληνων και παραδειγμα προς μιμηση και απο τους ”μπαχαλακηδες” ακομη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα