Δημήτρης Δημητριάδης. Από την παρακμή στην παρακμή.

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Τομές στην Επικαιρότητα. Δημήτρης Δημητριάδης. Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019. TV-100.

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. κ. Σαββιδη σας προτρεπω να δειτε την εκπομπη αυτη απο την αρχη. Ποια τα επιχειρηματα περι παρακμης? Ποια τα επιχειρηματα περι του αφορισμου των μηχανων ως παραγοντα παρακμης?
    Ειχατε την ευκαιρια βεβαια να κατακεραυνωσετε μετα του κ. Δημητριαδη την Αριστερα της εξουσιας, τον ψυχοπαθη Τσιπρα που θα πρεπε να ναι και εγκλειστος στις φυλακες…και φυσικα το ξεπουλημα της Μακεδονιας (sic).
    Σας παρακολουθω επι σειρα ετων και πολλες αξιολογες εκπομπες που κανατε στο παρελθον. Δεν θυμαμαι να ειπατε ποτε κουβεντα για δημαρχους και νομαρχες της πολης,που εκτος απο σεσημασμενους κλεφτες οπως αποδειχθηκε οτι ηταν, εριξαν την πολιτικη ζωη και την αισθητικη της στα ταρταρα… Μαλλον τοτε θα νοιωθατε πως βιωνατε περιοδο ακμης…Ουτε ειχατε κανει ποτε νυξη για τις καθοδους των Μακεδονων (ετσι εγραφαν τα διαβατηρια τους και οι πινακιδες που σουλατσαραν στη Σαλονικη κ στην Χαλκιδικη) απο τα Σκοπια. Αρκουσε ισως που ηταν η Αριστερα εκτος εξουσιας για ναχει το πεδιο ελευθερο στο αρμεγμα ο πανικας και οι λοιποι μακεδονομαχοι.
    Σας προτρεπω να αναζητησετε προσφατο αρθρο του παλαιου καλεσμενου σας κ. Κλ. Γριβα στα zougla.gr. Θα αξιζε τον κοπο να τον ξανακαλεσετε μηπως Εκεινος μπορει να ορισει το τι ειναι ακμη και τι παρακμη, γιατι 50 λεπτα εκπομπης..τσαμπα περασαν.
    ΥΓ: και για το κθβε ο κ. Δημητριαδης θα μπορουσε να επιχειρηματολογησει και οχι μονο να αφοριζει. Κατι καταλαβαινουμε κι εμεις απο θεατρο, θα καταλαβαιναμε. Οσο για τις μηχανες και την παρακμη, με ξεπερναει καθε συζητηση οταν μπαινουν τετοια πλαστα και ξεπερασμενα διλληματα απο ..?διανοουμενους?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα