Αλβανία: Ο Καραμέλος στη θέση του Ντούλε;

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

 

Μάρτιος 5, 2019. 16:02

Τίρανα.

Παρά την απόφαση του ηγέτη του Δημοκρατικού κόμματος-DP, Λουλζίμ Μπάσα και της προέδρου του Σοσιαλιστικού Κινήματος για Ενσωμάτωση- LSI, Μόνικα Κρουεμάδι, να παραδώσουν τις έδρες τους, φαίνεται ότι μια νέα αντιπολίτευση άρχισε να διαμορφώνεται στο Κοινοβούλιο, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.

Σήμερα τέσσερις βουλευτές του LSI ορκίστηκαν στο Κοινοβούλιο και ένας άλλος υποψήφιος της αντιπολίτευσης στην επαρχία της Κορυτσάς μόλις έλαβε την εντολή του βουλευτή από την Κεντρική Εκλογική Επιτροπή.

Πληροφορίες του CNA.al αναφέρουν ότι ο Γρηγόρης Καραμέλος, ο οποίος ήταν 6ος στη λίστα της περιοχής Κορυτσάς, ως εκπρόσωπος του HRUP (ΚΕΑΔ) και της Ομόνοιας, έχει συμφωνήσει να αναλάβει την εντολή του βουλευτή.

Μετέβη σήμερα στην Κεντρική Εκλογική Επιτροπή να συμπληρώσει ένα απαραίτητο έντυπο με το οποίο αποδέχεται την εντολή.

Αναμένεται ότι την επόμενη εβδομάδα θα ορκισθεί στο Κοινοβούλιο.

«Μετά τον Λεφτέρ Μαλίκι και τον Λίγκορακ (Γρηγόρη) Καραμέλο, ορισμένα άλλα ονόματα σε πολλούς κύκλους αναμένεται να αποδεχθούν την εντολή, κάτι το οποίο σημαίνει ότι περίπου 20 νέοι βουλευτές θα βρεθούν στο Κοινοβούλιο.

(Ο Καραμέλος θα λάβει τη θέση του Βαγγέλη Ντούλε, που παραιτήθηκε και αυτός όπως όλο το Δημοκρατικό Κόμμα και το Σοσιαλιστικό Κίνημα της Κρουεμάδι).

https://www.echedoros-a.gr/2019/03/blog-post_5.html#more

 

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα