Πρωτοφανές: Διπλωματικό επεισόδιο Eλλάδας-Κύπρου προκάλεσε Έλληνας υφυπουργός – Οργή Ν.Αναστασιάδη

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Δημαράς έκανε στην Κύπρο μαθήματα σεβασμού του περιβάλλοντος, προκαλώντας την οργή του Προέδρου Αναστασιάδη, ο οποίος έδωσε οδηγίες για επίσημη διαμαρτυρία στην πρεσβεία της Ελλάδας στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Χαραυγή» ο Γιώργος Δημαράς που επισκέφθηκε την Λεμεσό, είδε τα ψηλά κτήρια που χτίζονται και έκανε λόγο για «πολεοδομικό ανορθολογισμό που οδηγεί σε χαοτικές καταστάσεις».

Μάλιστα δεν έμεινε μόνο στα θέματα περιβάλλοντος.

Έθιξε επίσης και την οικονομική πτυχή του θέματος, λέγοντας ότι αυτά τα ψηλά και πολυτελή κτίρια δεν κατασκευάζονται από μικρές επιχειρήσεις, «αλλά βοηθάνε στη συγκέντρωση του πλούτου σε πολύ λίγα χέρια», ενώ σημείωσε ότι «δεν μπορούμε να αγνοούμε κι από που προέρχονται αυτά τα κεφάλαια».

Ti ακριβώς εννοεί εδώ ο Γ.Δημαράς; Ή μάλλον τι υποννοεί; 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!Οι δηλώσεις του Γιώργου Δημαρά εξόργισαν τον πρόεδρο Αναστασιάδη, ο οποίος δεν τον δέχθηκε σε προγραμματισμένη επίσκεψη ενώ έδωσε οδηγίες και στον Κύπριο υπουργό Γεωργίας να ακυρώσει τη συνάντηση τους και να προχωρήσει σε διάβημα στην πρεσβεία της Ελλάδας στην Λευκωσία.

pronews.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα