Μειονότητα Θράκης- Σχολή Χάλκης.

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Το Νοέμβριο του 2004 στην εκπομπή “Ανιχνεύσεις” της ΕΡΤ3  προσκλήθηκε ο καθηγητής Ζεγγίνης και μίλησε για τη μειονότητα της Θράκης και τη Σχολή της Χάλκης της οποίας ήταν απόφοιτος. Στην εκπομπή παρουσιάστηκαν ρεπορτάζ τόσο απο τις μειονοτικές περιοχές της Θράκης όσο και απο τη Χάλκη. Η εκπομπή, 15 χρόνια μετά παρουσιάζει επίκαιρο ενδιαφέρον.

spot_img

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κατευχαριστουμε τον κ. Σαββιδη για την αναρτηση του βιντεο της προ 15ετιας περιπου εκπομπης του στην ΕΡΤ 3, που τοσο χρησιμη θα αποδειχθει οτι ειναι για ολους τους Ελληνες .
    Θα θελαμε να μαθουμε αν στην 2ημερη επισκεψη του στην ΚΩΝ/ΠΟΛΗ-Χαλκη συνωδεονοταν ο πρωθυπουργος κ.Τσιπρας και απο τον Ιμβριο και αποφοιτο της θεολογικης Σχολης Χαλκης ομοτιμο καθηγητη της Θςολογικης Σχολης Θεσ/νικης κ. Ζεγγινη.
    Που τετοια αποδοχη και παραδοχη του απο τον κ.Γαβρογλου ,που αγωνιζεται να εκκοσμισκευσει και ουδετεροποιησει απο την Χριστιανικη Θρησκεια την Ελληνικη εκπαιδευση.
    θΕΩΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠ’ΑΥΤΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΓΙΑ 30 ΑΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΥΦΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ.

  2. Κακώς, έχομε δώσει την εντύπωση στους Τούρκους, ότι η λειτουργία τής ΘΣΧ είναι εθνικό θέμα για μάς, ενώ ασφαλώς δεν είναι. Γι αυτό, κάθε τόσο υπόσχονται την (επανα)λειτουργία τού εν λόγω ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ιδρύματος, προσπαθώντας ταυτοχρόνως να αποσπάσουν κάποια ανταλλάγματα, κυρίως στην Θράκη. Τα λάθη τής ελληνικής διπλωματίας δεν έχουν τέλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα