Σάλος από τη δήλωση Γάλλου συγγραφέα: Οι πενηντάρες παραείναι μεγάλες για να τις ερωτευτείς

9/1/19 | 1 σχόλια | 0 απαντήσεις | 321 εμφανίσεις

Σάλο προκάλεσε με τις δηλώσεις του αναφορικά με τις γυναίκες ηλικίας 50 ετών ο Γάλλος συγγραφέας, Γιαν Μουάξ.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο περιοδικό Marie Claire, ο Μουάξ, που είναι γνωστός στη χώρα του,  δήλωσε ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να ερωτευτεί μία 50χρονη ή μεγαλύτερη γυναίκα, παρότι ο ίδιος είναι 50 ετών. Οπως είπε μάλιστα, θεωρεί «πολύ μεγάλες» τις γυναίκες αυτής της ηλικίας.

«Προτιμώ τα σώματα νεαρότερων γυναικών, αυτό εννοώ. Το σώμα μιας 25χρονης είναι εντυπωσιακό. Το σώμα μιας 50χρονης δεν είναι καθόλου εντυπωσιακό» υπογράμμισε.

Τα σχόλιά του προκάλεσαν οργισμένες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Μαρίνα Φουά, γνωστή Γαλλίδα κωμικός, αστειεύτηκε γράφοντας στο Twitter ότι, επειδή πρόκειται να κλείσει τα 49, τής απομένουν μόλις «ένας χρόνος και 14 ημέρες» για να συνάψει σχέση με τον συγγραφέα.

Αλλος χρήστης του Τwitter τον ειρωνεύτηκε γράφοντας ότι, μετά τα σχόλιά του, οι άνω των 50 ετών γυναίκες προφανώς «αναστέναξαν με ανακούφιση».

Ενας άλλος διερωτήθηκε: «Μπορούν οι γυναίκες κάτω των 50 να είναι εξίσου αόρατες για εσάς παρακαλώ;».

Σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αρκετές γυναίκες άνω των 50 ανήρτησαν φωτογραφίες τους εκθέτοντας με αυτοπεποίθηση τα σώματά τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ “καθημερινή”

Category: Ειδησεις

( 1 σχόλια )

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. 1
    Επισκέπτης says:

    Και τι να λέει ο φουκαράς ο Μακρόν με την 65άρα γιαγιά που κουκουλώθηκε;

Back to Top

Leave a Reply

 

Το σχόλιο της ημέρας

    21/3/19 | (1 σχόλια)
    Στη δημοσιογραφία κάποτε όλα πληρώνονται. Πρέπει να φροντίζεις το κλαδί στο οποίο κάθεσαι. Αν το πριονίζεις, κάποια στιγμή θα σπάσει. Θα γράψω μερικές γραμμές με αφορμή την ανακοίνωση Εργαζομένων της ΕΡΤ με πόνο ψυχής. Δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι όσο ...

Ροή ειδήσεων
Καιρός


Το σκίτσο της ημέρας