KITΡΙΝΑ ΓΙΛΕΚΑ: Το πολιτικό… ‘’πρόγραμμα’’

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -


[Τα Κίτρινα Γιλέκα είναι ένα αυθόρμητο κίνημα και δεν διαθέτει δομές για την εκπόνηση ενός πολιτικού προγράμματος. Ωστόσο οι ομάδα που συνέταξε τα ‘’8 παράπονά μας’’ σ’ αυτό το φέιγ-βολάν, διακρίνεται για το ρεαλισμό της και το αδογμάτιστο των πολιτικών θέσεων που διατυπώνει]

«Θα επιστρέψουμε στα σπίτια μας  όταν εφαρμοστούν τα μέτρα αυτά

  1. Θέλουμε άμεση δημοκρατία σε όλα τα επίπεδα. Θέλουμε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας μεταβατικού χαρακτήρα, η οποία θα εμποδίσει τα πολιτικά κόμματα, τα οποία αποκλείονται από αυτήν, να εκμεταλλευτούν τη δυστυχία και το θυμό μας.

 

  1. Θέλουμε μείωση κατά 20% όλων των φόρων και επιβαρύνσεων για τη μεσαία τάξη, τους φτωχούς εργαζόμενους και τους επιχειρηματίες. Μειώνοντας αυτούς τους φόρους είναι σαν να αυξάνονται οι μισθοί μας. Θέλουμε άμεση δράση για να φορολογήσουμε τι αξίζει να φορολογήσουμε: τις GAFA και τις χρηματοοικονομικές συναλλαγές.

    3. Θέλουμε η Γαλλία να σταματήσει να ζει πέρα από τα μέσα της και να παύσει να δέχεται τη δυστυχία του κόσμου επειδή βρίσκεται ήδη μέσα στη φτώχεια με τα εκατομμύρια των ανθρώπων που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Θέλουμε μια επιλεγμένη μετανάστευση που να μην μας καταστρέφει πολιτισμικά. Ζητάμε την απόσυρση από το σύμφωνο μετανάστευσης του ΟΗΕ.

 

  1. Θέλουμε τη μεταφορά όλων των αποφάσεων στις περιφέρειες, στις πόλεις και στις κοινότητες. Το κράτος και οι υπάλληλοί του στο Παρίσι δεν είναι κατάλληλοι να αποφασίσουν για το μέλλον των κοινοτήτων μας.
  2. Θέλουμε έξοδο από την ΚΑΠ που καταστρέφει τους αγρότες μας, διαθέτοντας τις ενισχύσεις της μόνο σε μονάδες έντασης παραγωγής και ανθρώπους που εξαπλώνουν τον καρκίνο στη Γαλλία. Οι φόροι μας δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χρησιμοποιούνται για τη χρηματοδότηση της Bayer-Monsanto.

 

  1. Θέλουμε τη θέσπιση εμπορικών φραγμών για να εμποδίσουμε τη Γερμανία να μας πουλά προϊόντα που κατασκευάζονται στη Ρουμανία με το σήμα “Deutsche Qualität” και έτσι να καταστρέφει τις δουλειές μας.
    7. Θέλουμε την απόσυρση όλων των ενισχύσεων στον Τύπο για έναν πραγματικό διαχωρισμό των μέσων ενημέρωσης και των πολιτικών δυνάμεων.

 

  1. Θέλουμε άμεση δράση για να σταματήσει η ολοκλήρωση στην Ευρώπη γιατί οικοδομείται μόνο πάνω στην καταστροφή των ασήμαντων ανθρώπων.
spot_img

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πρωτογνωρο και ριζοσπαστικο ειναι το με αυξοντα αριθμο 3 αιτημα παραπονο τους, που καταληγει ” θελουμε μια επιλεγμενη μεταναστευση ,που να μη μας καταστρεφει ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ. Ζηταμε την αποσυρση απο το συμφωνο μεταναστευσης του ΟΗΕ”.
    Για τους συνελληνες ειναι το Συμφωνο ,που υιοθετησε η Ελληνικη κυβερνηση με την ομιλια του πρωθυπουργου κ. Τσιπρα στο Μαρακες στις 11 Δεκεμβριου-παραπροχθες – , και το οποιο αναγνωριζει -για πρωτη φορα- δικαιωμα μεταναστευσης σε καθε κατοικο αυτου του κοσμου ΠΑΡΑΤΥΠΩΣ και υποχρεωση υποδοχης του απο το οποιο κρατος επιθυμει να εγκατασταθει, δηλονοτι Συμφωνο για καταργηση των συνορων, ισως για να γινουμε ενα εθνος με Βαβελικες γλωσσες και θρησκειες -δοξασιες αλληλοκαταστροφης του ανθρωπινου γενους, κατα πως περιεγραψε και ο Ευαγγελιστης Ιωαννης στην Αποκαλυψη του.
    Υ.Γ. Γιατι αληθεια δεν ανησυχουμε και εμεις οι Ελληνες -περαν των αλλων- και για την πολιτισμικη καταστροφη μας απο τους καθημερινως αφικνουμενους μεταναστες απο την ΑφροΑσια;;;.
    Γινεται ”με το ζορι παντρεια” για να μη ξεχναμε και τις λαικες παροιμιες;;;.

  2. Γιατί τα υπόλοιπα άρθρα δεν είναι επαναστατικά;
    Είναι αυτά που έλεγαν οι αγανακτισμένοι πριν καπελωθούν από τον ΣΥΡΙΖΑ & γίνουν ΠΑΣΟΚ
    Στην πολιτική ζωή έχουμε ένα συμβιβασμένο και φοβικό ΣΥΡΙΖΑ που παραμένει πολιτικά ζωντανός χάρη στον Κυριάκο Μητσοτάκη, μια παντελώς αναξιόπιστη ΝΔ συνυπεύθυνη για την κατάντια του τόπου σε όλα, ένα ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ το ίδιο συνυπεύθυνο με τη ΝΔ που τσακώνονται μεταξύ τους για τις καρέκλες, μια εγκληματική ΧΑ, ένα ΚΚΕ που ζει στον κόσμο του ανύπαρκτου υπαρκτού αλλά παίρνει τις κρατικές επιδοτήσεις του καπιταλισμού και αποτελεί ένα βολικό κόμμα διαμαρτυρίας, κάτι αριστερούς εξωκοινοβουλευτικούς που δεν ξέρουν τι θέλουν και τι λένε και όταν κάποιοι από αυτούς, λέγε Λαφαζάνης είχαν την ευκαιρία να αλλάξουν τα πράγματα απέδειξαν την μετριότητα τους και κάτι ακροδεξιούς που πουλούν βιβλία, κρέμες και λοσιόν και το παίζουν εθνοσωτήρες.
    Όσο δε για την οικονομική μας άρχουσα τάξη …. Folli follie.
    Για αυτό και οι περισσότεροι είναι με τον Κανένα

    • Και επαναστατικα δεν ειναι και συνιστουν αυταπατες τα υπολοιπα αιτηματα και μπορουν να αποτελεσουν το ιδιο προγραμμα ,που ειχαν οι ΣυριζαΑνΕλ την εποχη του κ. Βαρουφακη, που δεν αντεξαν να το εφαρμοσουν και λυγισαν σαν τα κλωναρια της λυγαριας και τωρα τους πηρανε χαμπαρι και μεχρι τις επομενες γενικες εκλογες- που μαλλον δεν θα ξαναψηφισθουν απο τους Ελληνες πολιτες- θα ειναι οι επιτηδειοι προθυμοι σε ολα και δυστυχως και στα Εθνικα μας θεματα.
      Τελος αυτος ο ΚΑΝΕΝΑΣ που οντως οι περισσοτεροι τον προτιμουν ως πρωθυπουργο νομιζουμε οτι θα ασκησει αντιευρωπαικη πολιτικη ;;;.
      Εδω καναμε ”κρα” στις 14 Αυγουστου του 2015 για να στηριξουμε τους ειλικρινως μετανοησαντες με την υπογραφη του 3ου Μνημονιου συγκυβερνητες κ.κ. Τσιπρα και Καμμενο ,μετα την εμφυα πολιτικη πραξη του Προεδρου της Δημοκρατιας κ. Παυλοπουλου να συγκαλεσει Συμβουλιο πολιτικων Αρχηγων μετα το ΟΧΙ-ΝΑΙ του δημοψηφισματος και θα φυγουμε τωρα απο την Ευρωπαικη Ενωση αποδεχομενοι τα υπολοιπα (4) αιτηματα των Γαλλων κιτρινογιλεκαδων.
      Τωρα πια αλλαγη ανα 4ετιαν φιλοευρωπαικων κυβερνησεων , χωρις αυταπατες και ρηξικελευθες αποφασεις στα Εθνικα μας θεματα και συν ΘΕΩ ολα θα πανε καλυτερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα