Την είπε στον Μακρόν ο Ερντογάν

8/12/18 | 0 σχόλια | 0 απαντήσεις | 94 εμφανίσεις

Την ανησυχία του για τα όσα εκτυλίσσονται στους ευρωπαϊκούς δρόμους εξέφρασε ο Ερντογάν. Αν και δήλωσε ότι η Άγκυρα είναι ενάντια στο «χάος που έχει προκληθεί από τα κίτρινα γιλέκα», ο Τούρκος πρόεδρος έκανε λόγο για «δυσανάλογη χρήση βίας» από την αστυνομία.

«Από τα βίντεο προκύπτει ότι τα ευρωπαϊκά μαθήματα δημοκρατίας, ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας περιορίζονται μόνο στις σχολικές αίθουσες» δήλωσε ο Ερντογάν, προσθέτοντας ότι «οι σκηνές από τις διαδηλώσεις των κίτρινων γιλέκων δείχνουν την αποτυχία της Ευρώπης σε επίπεδο δημοκρατίας, ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας».

«Τα τείχη της Ευρώπης για την ασφάλεια και την ευημερία δεν διαταράσσονται από μετανάστες ή μουσουλμάνους, αλλά από τους Ευρωπαίους πολίτες» είπε, σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, ο Ερντογάν και πρόσθεσε ότι «όσοι τροφοδότησαν τα αντιμεταναστευτικά συναισθήματα και την ισλαμοφοβία για χάρη του πολιτικού λαϊκισμού, τώρα πέφτουν στις δικές τους παγίδες».

slpress.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

Το σχόλιο της ημέρας

    16/12/18 | (0 σχόλια)
     ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ Υ​​πάρχουν θετικές και αρνητικές εκτιμήσεις (πιθανολογήσεις και προγνωστικά) για την εξέλιξη της εξέγερσης των «κίτρινων γιλέκων» στη Γαλλία. Εχει την ιδιαιτερότητα να είναι μια εξέγερση χωρίς ιδεολογία (χωρίς κίνητρα ή προσχήματα θεωρητικών πεποιθήσεων ή «οραμάτων»). Την κινεί μόνο ...

Ροή ειδήσεων
Καιρός


Το σκίτσο της ημέρας