Ανακοίνωση Ένωσης Χειμαρριωτών για την επίθεση στο γραφείο της εταιρείας Ρούτση Tours

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μη έχοντας ακόμη συνέλθει από την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα και τον τρόπο που ακόμη και μεγάλη μερίδα των ελληνικών ΜΜΕ χειρίζονται την υπόθεση, σήμερα το πρωί ενημερωθήκαμε για την επίθεση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της εταιρείας Ρούτση tours στην Αθήνα.

Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους συμπατριώτες μας, ιδιοκτήτες της επιχείρησης οι οποίοι έχουν πάντοτε σταθεί στο πλευρό της κοινότητάς μας και του συλλόγου μας.

Σχετικά με την κάλυψη της είδησης από τα ΜΜΕ, θέλουμε να καταδικάσουμε την εγκληματική τους ασχετοσύνη. Δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται ο τίτλος “αλβανικό τουριστικό γραφείο” για μια επιχείρηση που εδρεύει στην Αθήνα και είναι ιδιοκτησία Ελλήνων πολιτών, ελληνικής καταγωγής.

Όσον αφορά τους δράστες της εγκληματικής αυτής ενέργειας, αναμένουμε την ανεύρεσή τους και την κρίση τους από την Ελληνική Δικαιοσύνη. Εμάς θα μας βρουν απέναντί τους. Ο ελληνισμός της Χιμάρας έχει συνηθίσει να βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα και έχει αποδείξει την ικανότητά του για επιβίωση και πρόοδο.

ΕΝΩΣΗ ΧΕΙΜΑΡΡΙΩΤΩΝ “Η ΧΕΙΜΑΡΡΑ”
Πηγή: Himara.gr | Ειδήσεις απ’ την Βόρειο Ήπειρο

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα