Θέλουμε να είμαστε φίλοι με την Τουρκία, αλλά δεν παραχωρούμε τίποτα, δήλωσε ο Καμμένος

19/10/18 | 0 σχόλια | 0 απαντήσεις | 125 εμφανίσεις

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: HELLAS JOURNAL

Ισχυρό μήνυμα προς την Τουρκία, που συνεχίζει τις προκλητικές της ενέργειες με το Barbaros στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, νοτιοανατολικά της Κρήτης, έστειλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Ο υπουργός που παραβρέθηκε στην τελετή εορτασμού για τα δέκα χρόνια της λειτουργίας του ΚΕΝΑΠ στη Σούδα, δήλωσε πως η χώρα μας θέλει να έχει φιλικές σχέσεις με την Τουρκία αλλά δεν πρόκειται να παραχωρήσουμε ούτε μια σπιθαμή ελληνικής γης και εθνικού εδάφους.

Από την πλευρά του ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος, Ευάγγελος Αποστολάκης, εξέφρασε την ελπίδα να ομαλοποιηθεί η κατάσταση τις επόμενες ώρες στην περιοχή που πλέει το τουρκικό ερευνητικό, ενώ από την πλευρά του ο Αμερικανός Πρέσβης, Τζέφρι Πάιατ, υπογράμμισε με νόημα πως η Ελλάδα αποτελεί σημαντικό σύμμαχο για το ΝΑΤΟ.

Πηγή:  https://hellasjournal.com

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 

Το σχόλιο της ημέρας

    20/4/19 | (1 σχόλια)
    ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ  19.04.2019 : 21:05 Οχι ότι περίμενα να το δω σε έγγραφο της ΕΥΠ, με την υπογραφή του διοικητή της από κάτω, για να πεισθώ ότι το περιβόητο σχέδιο «Πυθία», για τη δολοφονία του Κώστα Καραμανλή του Ακάματου, ήταν ...

Ροή ειδήσεων
Καιρός


Το σκίτσο της ημέρας