Αδειάζουν Πολάκη: Ούτε σε ταβέρνα δεν θα έλεγα «να βάλουμε κανέναν φυλακή»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης / Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Επικρίσεις και εκ των έσω δέχεται ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης μετά τις εμπρηστικές δηλώσεις του, ότι πρέπει να μπει και κανένας φυλακή για να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές, και το άδειασμα ήρθε δια στόματος Κώστα Πουλάκη.

Ο ΓΓ του υπουργείου Εσωτερικών μιλώντας στο ραδιοσταθμό Αθήνα 9.84 και στην εκπομπή της Νόνης Καραγιάννη, είπε μεταξύ άλλων:

«Ούτε σε ταβέρνα δεν θα έλεγα αυτή τη φράση. Νομίζω ότι τις εκλογές τις κερδίζεις αν έχεις κάνει έργο και έχεις ικανοποιήσει βασικά θέματα της κοινωνίας, αν έχεις χαράξει μια πολιτική με προοδευτικό πρόσημο σε αντίθεση με ό,τι προσβλέπει και λέει η αξιωματική αντιπολίτευση».

Αιχμές Βούτση κατά Πολάκη

Κληθείς να τοποθετηθεί για τη δήλωση Πολάκη από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ότι «θα κερδίσουμε τις εκλογές, αν βάλουμε κάποιους φυλακή» ο κ. Βούτσης σχολίασε ότι «κάθε ένας ο οποίος μιλάει στο δημόσιο χώρο και μάλιστα από θέση ευθύνης λέει αυτό που πιστεύει και κρίνεται αυστηρά».

«Εμείς δεν πρόκειται κανένα να πάμε στη φυλακή αλλά εμείς ανοίγουμε τις υποθέσεις, τις κρατάμε ανοιχτές, δεν πηγαίνουν οι φάκελοι να χρονίζουν και να αραχνιάζουν» ενώ εκφράστηκε και με καλά λόγια για το δικαιϊκό σύστημα υποστηρίζοντας ότι δεν χρειάζεται αλλαγές.

Εμάς μας ενδιαφέρει να προχωρήσουν οι υποθέσεις που έχουν αναπεμφθεί από τη Βουλή στη Δικαιοσύνη έτσι ώστε πηγαίνοντας προς τις εκλογές να μην υπάρχουν θολά τοπία, αμετροέπειες και κρίσεις επί προσώπων που να θεωρηθούν δέσμιοι» πρόσθεσε ο πρόεδρος της Βουλής.

Μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του ο Παύλος Πολάκης με ανάρτηση στο facebook έσπευσε να διορθώσει τις εντυπώσεις, λέγοντας οτι η κυβέρνηση δεν φυλακίζει ούτε τιμωρεί, αλλά αποκαλύπτει. Και πρόσθεσε οτι η Δικαιοσύνη αποφασίζει και φυλακίζει…

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο facebook:

Προς κύριο Μητσοτακη και τον αγαπημένο του αντιπρόεδρο ,ενταύθα
1)Δεν είπα τίποτα διαφορετικό απο αυτο που κουβεντιάζει όλη η ΕΛΛΑΔΑ στα καφενεία και στις παρέες της επικράτειας : να ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ αυτοί που κατέκλεψαν και Χρεωκοπησαν τη χώρα!!
2) Η κυβέρνηση δεν φυλακίζει ούτε τιμωρεί ,αλλα αποκαλύπτει και έχει αποκαλύψει ήδη ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Η δικαιοσύνη αποφασίζει, και αν έχει στοιχεία τιμωρεί και ενίοτε ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ, οπως ορίζουν οι νόμοι και το Σύνταγμα της χώρας. Που δε μπορεί να τα θυμούνται κάποιοι όποτε τους συμφέρει…
3) πρεπει να σας έχει πιάσει συγκρυο…. Γιατί ; Μήπως έχετε καμία μύγα ;…

Πηγή: Αδειάζουν Πολάκη: Ούτε σε ταβέρνα δεν θα έλεγα «να βάλουμε κανέναν φυλακή» | iefimerida.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα