Τραγωδία στην Καβάλα: 11 μετανάστες κάηκαν ζωντανοί έπειτα από τροχαίο -Πήραν φωτιά τα δύο φορτηγά [εικόνες & βίντεο]

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
Τροχαίο δυστύχημα με 11 νεκρούς στην Καβάλα. Φωτογραφία: proininews

Τραγικό θάνατο βρήκαν σήμερα τα ξημέρωμα έντεκα παράτυποι μετανάστες, άγνωστων λοιπών στοιχείων, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν προσέκρουσε πάνω σε διερχόμενο φορτηγό αυτοκίνητο, στη συνέχεια πήρε φωτιά και όλοι οι επιβαίνοντες κάηκαν.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στις πέντε ο πρωί, στον επαρχιακό δρόμο Καβάλας – παραλίας Οφρυνίου στο ύψος της περιοχής Σαρακήνα όταν το αυτοκίνητο-βαν στο οποίο επέβαιναν οι έντεκα παράνομοι μετανάστες, ανέπτυξε πολύ μεγάλη ταχύτητα και συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγό αυτοκίνητο.

ΣΕ σωρό από άμορφες μάζες μετατράπηκε το ένα φορτηγόΣΕ σωρό από άμορφες μάζες μετατράπηκε το ένα φορτηγό

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να τυλιχθούν στις φωτιές και τα δυο οχήματα. Οι έντεκα επιβαίνοντες του βαν δεν μπόρεσαν να εγκαταλείψουν το όχημα με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν σε αυτό και να καούν ζωντανοί. Ο οδηγός του φορτηγού αυτοκινήτου, ελληνικών στοιχείων ταυτότητας, την τελευταία στιγμή μπόρεσε να εγκαταλείψει το όχημα.
Οι 11 επιβαίνοντες του βαν δεν πρόλαβαν να βγουν με αποτέλεσμα να καούν ζωντανοίΟι 11 επιβαίνοντες του βαν δεν πρόλαβαν να βγουν με αποτέλεσμα να καούν ζωντανοί

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του τμήματος Τροχαίας Καβάλας ο οδηγός του βαν εξαιτίας της υψηλής ταχύτητας που ανέπτυξε, προφανώς, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και λόγω της υπέρτασης που είχε, έπεσε πάνω στο φορτηγό.

Ο οδηγός του άλλου φορτηγού, πρόλαβε να εγκαταλείψει το όχημαΟ οδηγός του άλλου φορτηγού, πρόλαβε να εγκαταλείψει το όχημα

Λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που προκλήθηκε και είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο των επιβαινόντων στο βαν, οι αστυνομικές αρχές δεν μπορούν να εντοπίσουν την ταυτότητά τους και απαιτείται ιατροδικαστική εξέταση και συγκέντρωση γενετικού υλικού (DNA).

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:

«Σήμερα (13-10-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο 138ο χλμ. της παλαιάς Εθνικής Οδού Καβάλας – Θεσσαλονίκης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο προσέκρουσε μετωπικά με Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά.

Δυνάμεις της Πυροσβεστική υπηρεσίας ανέσυραν από το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο νεκρούς και τους έντεκα επιβαίνοντες, ενώ ο οδηγός του φορτηγού (39χρονος ημεδαπός) απεγκλωβίστηκε από το όχημα ελαφρά τραυματισμένος.

Οι θανόντες και ο τραυματίας μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου ο 39χρονος αποχώρησε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας που αντιστοιχούν σε άλλο όχημα, εμπλέκεται σε υπόθεση διακίνησης αλλοδαπών, ενώ προηγουμένως δεν είχε σταματήσει σε σήματα συνεργείου αστυνομικών ελέγχων για έλεγχο.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας».

Φωτογραφίες: Proininews

Πηγή: Τραγωδία στην Καβάλα: 11 μετανάστες κάηκαν ζωντανοί έπειτα από τροχαίο -Πήραν φωτιά τα δύο φορτηγά [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα