Νέο tweet Καμμένου εναντίον Βούτση

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
 

Με ένα ειρωνικό tweet προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, επέλεξε να σχολιάσει ο υπουργός Εθνικής Αμυνας και κυβερνητικός εταίρος, Πάνος Καμμένος,  δημοσίευμα που θέλει τη Γαλλία και την Αμερική να προστίθενται στις τριμερείς με Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ, Αίγυπτο.

«Θα χρειαστεί η άδεια του Βούτση γιατί τον ενοχλούν οι άξονες…», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο κ. Καμμένος.

 

Panos Kammenos@PanosKammenos

Θα χρειαστεί η άδεια του Βούτση γιατί τον ενοχλούν οι αξονες ..,Η Γαλλία και η Αμερική προστίθενται στις τριμερείς με Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ, Αίγυπτο https://hellasjournal.com/2018/10/i-gallia-kai-i-ameriki-prostithentai-stis-trimereis-me-ellada-kypro-israil-aigypto/#.W8CHbRz8dVo.twitter 

Η Γαλλία και η Αμερική προστίθενται στις τριμερείς με Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ, Αίγυπτο

Του ΚΩΣΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ Η τριμερής σύνοδος κορυφής, Ελλάδος, Κύπρου και Αιγύπτου, που φιλοξενήθηκε στην Ελούντα της Κρήτης, την περασμένη Τετάρτη, άλλαξε τη ρότα των μέχρι σήμερα επαφών σε αυτό το επίπ…

hellasjournal.com

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της Βουλής, πριν από λίγες ημέρες, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Καμμένου αναφορικά με το εναλλακτικό σχέδιο της συμφωνία των Πρεσπών και τις νέες αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα, εξέφρασε «έκπληξη και απορία» και υπογράμμισε, μεταξύ άλλων:

«Εμείς έχουμε ανοικτή πολιτική στα Βαλκάνια, ενώ ο κ. Καμμένος έβαλε θέμα βάσεων και διαμόρφωσης μετώπων και αξόνων στα Βαλκάνια. Η δική μας πολιτική είναι αντίθετη με τη διαμόρφωση αξόνων για την αποτροπή των εθνικιστικών δογμάτων και στερεοτύπων που εκφράζονται είτε από εθνικιστικούς κύκλους της Αλβανίας, είτε της Τουρκίας».

«Δεν γνωρίζω πού κατατείνει. Οσα είπε ο κ. Καμμένος είναι πολύ πέρα από τη διατυπωμένη θέση των ΑΝΕΛ για τη διαφωνία τους. Δεν είναι εύκολο να καταλάβω ακριβώς τι πρότεινε ο – καθ’ όλα συνεπής επί τρία χρόνια στη συνεργασία του με μας – Πάνος Καμμένος» συνέχισε.

Καθημερινή

 

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα