Ο φιλοκυβερνητικός Τύπος επιτίθεται άγρια στον Καμμένο -Βλάπτει τη χώρα!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
ΩΣ ΕΔΩ ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΜΕΝΕ
Ο Πάνος Καμμένος με τον αμερικανό ομόλογό του Μάτις- φωτογραφία eurokinissi

Εξαλλοι είναι στο Μαξίμου με τον Πάνο Καμμένο και τις δηλώσεις του στις ΗΠΑ, και αυτό αποτυπώνεται ξεκάθαρα και στα σημερινά πρωτοσέλιδα του φιλοκυβερνητικού τύπου.

Ειδικά μάλιστα η φιλοκυβερνητική Εφημερίδα των Συντακτών εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον Πάνο Καμμένο, τόσο για το plan B που πρότεινε για Σκόπια και Βαλκάνια όσο και για τις βάσεις των ΗΠΑ σε όλη την επικράτεια.

«Ο Πάνος Καμμένος βλάπτει σοβαρά τη χώρα» είναι ο τίτλος της εφημερίδας με την προσθήκη:

«Η αμερικανική κυβέρνηση αγνοεί τις προτάσεις του».

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται επί λέξη «ότι ξεπέρασε κάθε όριο ο Πάνος Καμμένος με όσα είπε στις ΗΠΑ» ενώ ερμηνεύει την στάση του με την δημοσκοπική κατάρρευση των ΑΝΕΛ, ερμηνεύοντας προφανώς τις ανησυχίες του Μεγάρου Μαξίμου.

Στο κύριο άρθρο μάλιστα της εφημερίδας αναφέρεται πώς «με την στάση του ο Πάνος Καμμένος βλάπτει τη χώρα και εκθέτει την κυβέρνησηκαθιστώντας την ευάλωτη σε κάθε είδους επιθέσεις από την αντιπολίτευση, που δικαίως εντοπίζει την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά».

Τι γράφει το Εθνος:

«Βγάζει καπνούς ο Τσίπρας με τον Καμμένο» είναι ο τίτλος του επίσης φιλοκυβερνητικού Εθνους, που κάνει λόγο για «αιφνιδιασμό της κυβέρνησης».

«Το Μαξίμου γειώνει τα σχέδια του κυβερνητικού εταίρου για το Σκοπιανό και τη σύμπραξη με την ΠΓΔΜ σε αμυντικό τόξο χωρίς αλλαγή ονομασίας. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας πρότεινε στην Ουάσιγκτον και τη δημιουργία νέων αμερικανικών βάσεων στην Ελλάδα. Στην κυβέρνηση υπήρξε αιφνιδιασμός. Οι κινήσεις του προέδρου των ΑΝΕΛ επί της ουσίας αμφισβητούν την ακολουθούμενη πολιτική» τονίζεται στην εφημερίδα.

Τι γράφει η Αυγή:

Αλλά και η Αυγή, στο πρωτοσέλιδό της προβάλει το σχόλιο του προέδρου της Βουλής, σύμφωνα με το οποίο «η κυβερνητική πολιτική στα Βαλκάνια επιδιώκει ανοιχτή συνεργασία και όχι άξονες».

Οι επιθέσεις του φιλοκυβερνητικού τύπου στον κυβερνητικό εταίρο δεν έμειναν πάντως αναπάντητες. Ο Πάνος Καμμένος επέλεξε να απαντήσει στους επικριτές του με ένα δημοσίευμα στην ιστοσελίδα Olympia που απηχεί τις αποψεις του. Μάλιστα ο τίτλος είναι: «Αφού ο Καμμένος βλάπτει σοβαρά την χώρα, πείτε στον Τσίπρα να εγκαταλείψει την τριμερή με τον Σίσι.»

Η απάντηση Καμμένου μέσω του Olympia.gr

Με ένα θλιβερό πρωτοσέλιδο επέλεξε να χτυπήσει τον Πάνο Καμμένο η Εφημερίδα των Συντακτών
Τα ίδια φυσικά γραφόντουσαν όταν ο Καμμένος «τόλμησε» να γίνει ο πρώτος δυτικός αξιωματούχος που επισκέφθηκε τον «δικτάτορα» Σίσι.
Τότε κάποιοι νοσηροί εγκέφαλοι, έπαιρναν το μέρος των… ισλαμοφασιστων του Μόρσι (!) και καταδίκαζαν τα ανοίγματα Καμμένου, χαρακτηρίζοντας τα «επικίνδυνα».
Εντέλει η κίνηση Καμμένου αποδείχθηκε η σημαντικότερη κίνηση της Ελλάδας μεταπολεμικά. Και φυσικά αγκαλιάστηκε από την κυβέρνηση.
Το να γράφονται λοιπόν τέτοια πρωτοσέλιδα την ώρα που ο Αλέξης είναι αγκαλιά με τον Σίσι, είναι το λιγότερο φαιδρό. Για να μην πούμε τίποτα χειρότερο. Όπως και ρεπορτάζ τύπου «Μιλήσαμε με κάποιον από την πρεσβεία στην… Αθήνα (!) και μας είπε…» όταν τοποθετήθηκε ο ίδιος ο Μάτις αμέσως μετά τις δηλώσεις Καμμένου και ήταν εξαιρετικά θερμός, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Και όλα δείχνουν ότι έπεται συνέχεια…

Πηγή: Ο φιλοκυβερνητικός Τύπος επιτίθεται άγρια στον Καμμένο -Βλάπτει τη χώρα! | iefimerida.gr

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Θα χωρισουν σιγουρα Συριζα και ΑνΕλ , αλλα να δεις που στο τελος δεν θα μιλιουνται κιολας,οπως οι ερωτευμενοι εραστες και συζυγοι. Τι κολπα παιζει η ζωη …

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα