Ο Ερντογάν αποχώρησε επιδεικτικά από την ομιλία Τραμπ (video)

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
18:54 | 25 Σεπ 2018

Ο Ερντογάν αποχώρησε επιδεικτικά από την ομιλία Τραμπ (video)

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έριξε λάδι στη φωτιά των κακών σχέσεων της Τουρκίας με τις ΗΠΑ, αποχωρώντας από την ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ στον ΟΗΕ.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, ο Τούρκος ομόλογός του, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σηκώθηκε από τη θέση του και αποχώρησε επιδεικτικά από την αίθουσα.

Το περιστατικό επισημάνθηκε ιδιαίτερα από τα τουρκικά ΜΜΕ.

Η σκηνή είναι πράγματι χαρακτηριστική:

Πηγή: reporter.gr
spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Και κλαααμααα ο κ. Τραμπ, αλλα παντως ειναι πρωτοφανες το γεγονος -και κυριως για συμμαχο του ΝΑΤΟ -, που αποδεικνυει οτι δεν υπαρχει ”χημεια” μεταξυ των δυο Προεδρων, περαν της αγενειας του κ. Ερντογαν ,που επιβεβαιωνει την μονιμη Τουρκομουσουλμανικη αγενεια .
    Δεν ”εχουν αρβανιτικο κεφαλι” οι Αμερικανοι , αλλα οι περισσοτεροι θα το εκλαβουν ως ευθεια-οπως ειναι- προσβολη της Πατριδος τους .
    Ο βαθυτερος και σημειολογικος λογος αυτης της ενεργειας δεν ειναι αλλος απο το να φανει ο κ. Ερντογαν ως επικεφαλης των αντιαμερικανων μουσουλμανων της Μεσης και Εγγυς Ανατολης .
    Μαλλον θα καταληξει συντομως ο κ. Ερντογαν και σε αποκοτια εις βαρος των Αμερικανων και ”θα φαει το κεφαλι του” απο τον αντικαταστατη του που ηδη εχει εντοπισθει και αναμενει την ωρα του να εμφανισθει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα