Σκόπια: Δημοσκόπηση για το δημοψήφισμα της 30ης Σεπτεμβρίου

24/9/18 | 1 σχόλια | 1 απαντήσεις | 333 εμφανίσεις

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η σειρά των χρωμάτων: Θα ψηφίσω “ναι”, μποϊκοτάζ, δεν θα ψηφίσω, θα ψηφίσω ‘εναντίον’

Δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η «TV 21» στην πΓΔΜ για το επερχόμενο δημοψήφισμα δείχνει τις τάσεις των πολιτών, πέντε ημέρες πριν από το δημοψήφισμα,  στην ερώτηση: «Εάν (θα ψηφίσετε)  και τι θα ψηφίσετε στο επερχόμενο δημοψήφισμα;»

Η έρευνα διεξήχθη από την ιστοσελίδα του καναλιού βασισμένη  σε  δημογραφικά πληθυσμιακά στοιχεία, όπως φύλο, ηλικία, μορφωτικό επίπεδο και εθνικότητα, τόσο σε αστικές όσο και σε περιφερειακές κοινότητες.

Ερωτήθηκαν συνολικά  3136 άτομα από τις 13 έως τις 24 Σεπτεμβρίου και από την έρευνα, μπορεί να συναχθεί το  συμπέρασμα ότι οι μισοί από τους ερωτηθέντες δήλωσαν ότι θα ψηφίσουν «Ναι», περίπου το 19 τοις εκατό των ερωτηθέντων δήλωσαν είτε θα μποϊκοτάρουν το δημοψήφισμα ή δεν θα ψηφίσουν. Ένα μικρό ποσοστό θα ψηφίσει ‘εναντίον’ στις 30 Σεπτεμβρίου.

https://www.echedoros-a.gr/

 

Category: Ειδησεις

( 1 σχόλια )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Χρήστος says:

  Οι άνθρωποι κατάλαβαν ότι έχασαν ιθαγένεια , γλώσσα, όνομα , εμείς ποτέ θα πούμε ευχαριστώ στον Τσίπρα Κοτζιά.
  Αλλά η ιστορία αυτής της χώρας λέει ότι έτσι συνέβαινε κι έτσι θα συμβαίνει στους άξιους.

Back to Top

Leave a Reply

Το σχόλιο της ημέρας

  7/12/18 | (1 σχόλια)
  Γιώργος Ρωμανός Συγγραφέας, ιστορικός ερευνητής Συγκλονισμένο το πανελλήνιο παρακολουθεί όσα συμβαίνουν με την «Συμφωνία των Πρεσπών». Το περί δικαίου αίσθημα του λαού έχει εκδηλωθεί καταλυτικά εναντίον της «Συμφωνίας» με τα γιγαντιαία συλλαλητήρια. Από την Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018, εκδικάζεται στην ολομέλεια ...

Ροή ειδήσεων
Καιρός


Το σκίτσο της ημέρας