Ο Τραμπ θα συναντηθεί με τον υφυπουργό Δικαιοσύνης του -Οργιάζουν οι φήμες απόλυσής του

24/9/18 | 0 σχόλια | 0 απαντήσεις | 90 εμφανίσεις
ΡΟΝΤ ΡΟΖΕΝΣΤΑΪΝ

Με τον υφυπουργό Δικαιοσύνης Ροντ Ροζενστάιν θα συναντηθεί την Πέμπτη, στην Ουάσινγκτον, όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σάρα Σάντερς.

Ο πρόεδρος και ο υφυπουργός «είχαν μια μακρά συνομιλία», κατόπιν αιτήματος του τελευταίου, κατά τη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκαν «στα πρόσφατα άρθρα του Τύπου», εξήγησε η εκπρόσωπος.

Λόγω της παρουσίας του Τραμπ στη Νέα Νέα Υόρκη για τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, οι δύο άντρες θα συναντηθούν την Πέμπτη, όταν ο πρόεδρος επιστρέψει στην Ουάσινγκτον, πρόσθεσε.

Νωρίτερα σήμερα κυκλοφόρησαν πολλές φήμες ότι ο Ροζενστάιν θα παραιτηθεί ή θα απολυθεί, με αφορμή ένα ρεπορτάζ της εφημερίδας New York Times που υποστήριζε ότι πρότεινε άλλα μέλη της κυβέρνησης να επικαλεστούν ένα άρθρο του συντάγματος για να απομακρύνουν τον Τραμπ από τα καθήκοντά του ως ανίκανο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP-Reuters

Πηγή:  iefimerida.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

Το σχόλιο της ημέρας

    7/12/18 | (1 σχόλια)
    Γιώργος Ρωμανός Συγγραφέας, ιστορικός ερευνητής Συγκλονισμένο το πανελλήνιο παρακολουθεί όσα συμβαίνουν με την «Συμφωνία των Πρεσπών». Το περί δικαίου αίσθημα του λαού έχει εκδηλωθεί καταλυτικά εναντίον της «Συμφωνίας» με τα γιγαντιαία συλλαλητήρια. Από την Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018, εκδικάζεται στην ολομέλεια ...

Ροή ειδήσεων
Καιρός


Το σκίτσο της ημέρας