Βόισλαβ Σέσελι: Να μοιράσουμε την Αλβανία στη μέση με τους Έλληνες…

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

 

 

 

 

 

 

 

 

«Ο αρχηγός του Σερβικού Ριζοσπαστικού Κόμματος, Βόισλαβ Σέσελι, ο οποίος καταδικάστηκε  σε 10 χρόνια φυλάκιση από το Δικαστήριο της Χάγης για εγκλήματα πολέμου, συνεχίζει με δηλώσεις καλώντας για πόλεμο στο Κοσσυφοπέδιο», γράφει αλβανικό δημοσίευμα.

Ο Σέσελι στη σελίδα του στο Twitter έγραψε ότι η Σερβία πρέπει να είναι έτοιμη να ελευθερώσει το Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια με πόλεμο, όταν οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ αποσυρθούν από την περιοχή.

«Για να ελευθερώσουμε το Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια χρειαζόμαστε ισχυρές στρατιωτικές και αστυνομικές δυνάμεις για να απωθήσουμε όλους τους Αλβανούς που δεν αναγνωρίζουν το σερβικό κράτος. Αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε ενόσω το ΝΑΤΟ είναι εκεί. Περιμένουμε να εγκαταλείψει το ΝΑΤΟ την περιοχή και να επιτεθούμε ώστε να βρεθεί κάθε τμήμα του Κοσσυφοπεδίου υπό σερβικό έλεγχο», έγραψε ο Σέσελι.

Στη συνέχεια, έγραψε ένα άλλο μήνυμα σχετικά με τα σύνορα στο Κοσσυφοπέδιο που λέει ότι αυτό δεν χρειάζεται να γίνει:

«Δεν θέλουμε σύνορα με τους Αλβανούς. Εμείς οι Σέρβοι πρέπει να οριοθετήσουμε την Αλβανία με τους Έλληνες, κάπου  στη ζώνη του Δυρραχίου. Η Αυστροουγγρική Αυτοκρατορία δημιούργησε την Αλβανία, ως ένα τεχνητό κράτος για να εμποδίσει τη Σερβία να έχει επαφή με τη θάλασσα. Στη βόρεια Αλβανία είναι η κληρονομιά μας. Εκεί όλα είναι σερβικά, γη και πέτρες», έγραψε ο Σέσελι στο κοινωνικό δίκτυο, όπως σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα.

(Στοιχεία από gazetatema.net, twitter.com)

http://www.echedoros-a.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα