Πρόθεση μεσολάβησης για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς από τον υπουργό Άμυνας του Κατάρ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Το ενδιαφέρον του να μεσολαβήσει για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Ανδριανούπολη, εξέφρασε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός και υπουργός Άμυνας του Κατάρ Dr. Khalid bin Mohamed Al Attiyah που βρίσκεται σε επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα.

Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, στις δηλώσεις, μετά την συνάντηση με τον ομόλογό του στο υπουργείο, δίνοντας έμφαση στις άριστες σχέσεις που έχει το Κατάρ με την Τουρκία και ευχαρίστησε δημόσια τον Αλ Ατιγιάχ.

“Το Κατάρ διαδραματίζει έναν σημαντικότατο ρόλο στον Κόλπο, στη Μέση Ανατολή και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, όχι μόνο στον τομέα της ενέργειας, αλλά και στους τομείς της ασφάλειας και της σταθερότητας.” είπε ο Πάνος Καμμένος.

https://hellasjournal.com

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλα τα παμε με το ΚΑΤΑΡ -και καλα κανουμε- ,αλλα να, δεν αισθανομαι εθνικα υπερηφανος γιαυτην την μεσολαβηση, που μπορει να υποκρυπτει και ”μουσουλμανικα παζαρια”.
    Και ”αν δεν κατσει” θα μας μεινει μονο η εξαγγελια και η διαψευση ελπιδων, αφηστε που ”καλομαθαινουμε” και τους σκληραγωγημενους και ετοιμοπολεμους (επαγγελματιες δε) -καθως προαναγγελουμε- στρατιωτικους μας να εχουν την μειωμενη αντοχη ”των βυζανιαρικων”, κατι που δεν ανταποκρινεται -και δεν πρεπει- στην πραγματικοτητα.
    Οσοι αισθανονται ενοχοι απεναντι στα δυο αυτα παληκαρια να παραιτηθουν. Ετσι απλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα