Ένα, ακόμη, λάθος

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
Ο Ερντογάν ζήτησε απο τον Τράμπ την απελευθέρωση μιας τουρκάλας ακτιβίστριας που κρατούνταν στις ισραηλινές φυλακές με την κατηγορία ότι μετέφερε χρήματα στην Χαμάς, για να απελευθερώσει τον πάστορα Άντριου Μπράνσον που κρατείται στις τουρκικές φυλακές..
Το Ισραήλ, μετά απο πιέσεις του Τράμπ, απελευθέρωσε την τουρκάλα.
Ο Ερντογάν, έβγαλε τον Μπράνσον απο τη φυλακή αλλά αρνείται να τον απελευθερώσει και τον κρατά σε κατ οίκον περιορισμό.
Ο Τσίπρας, μετά τη συνάντηση με τον Ερντογάν στις Βρυξέλλες, επιταχύνει τη διαδικασία για εκλογή των μουφτήδων. Ευελπιστεί, προφανώς, στην απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.
Εκλογή μουφτήδων σημαίνει ότι κατά πάγια τουρκική επιδίωξη η μειονότητα θα αποκτήσει θρησκευτικούς ( ή και θρησκευτικό), αλλά και πολιτικό ηγέτη.
Φαντάζομαι ο κ. Τσίπρας να καταλαβαίνει τι σημαίνει αυτό και πόσο μπορεί να βασίζεται στα λόγια του τούρκου προέδρου.
spot_img

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλημερα και καλο -Αυγουστε καλε μου μηνα ,να’σουν δυο φορες τον χρονο-μηνα σε ολους.
    Στο θεμα μας. Φρονω πως ο κ. Τσιπρας ” εταξε” στον κ. Ερντογαν το θεμα των μουφτηδων ,αλλα και δεν θα τολμησει και δεν θα προλαβει να το κανει , γιατι θα χασει με τις εκλογες , που θα επισπευσθουν , την εξουσια.
    Και ηδη λογω της ανωριμοτητος του ως 44αρης ,-καθως μας θυμισε ο πανεπιστημιακος καθηγητης κ. υπουργος Επικρατειας- , θα αρχισει να αμφιβαλλει για την ευθυκρισια και την αποτελεσματικοτητα του σε θεματα εθνικα και καθημερινοτητας , οπως απεδειχθη και απο τα ΜΗ σχεδια και την ΜΗ υλοποιηση τους για τις πυρκαιες στην Αττικη .
    Και η κοπωση ειναι φυσιολογικη και οι ανθρωπινες δυνατοτητες περιωρισμενες. Απλως υπερεκτιμηθηκαν και απο ολους τους συγκυβερνητες και τους βουλευτες της δεδηλωμενης πλειοψηφιας τους και απο τους πολιτες που θελουν να βλεπουν ”το ποτηρι παντα μισογεματο”, ενω στην πραγματικοτητα ειναι -και το βλεπουν- τελειως αδειο.
    Τωρα ”τα κεφαλια μεσα”, χωρις προσωπικες πρωτοβουλιες ,αλλα κ. Κοτζια σε εθνικα θεματα -μη μας βρει και εκει καμια στραβη-και αναζητηση ικανων και εμπειρων Ελληνων ,αλλα γιατι οχι και Ευρωπαιων-τι μονο ξενους διαιτητες θα φερνουμε;;;- για να μας ”στρωσουν” στην συγχρονη κανονικοτητα, που δεν θελει συντηρητικα,η, προοδευτικα προσημα ,αλλα μονιμοτητα σε αρχες και ενεργειες φιλανθρωπες και πατριωτικες.
    Δυσκολο βεβαιως τωρα , που μετα τις 21 Αυγουστου θελαμε να ”πεταξουμε ελευθεροι και ωραιοι” απο τα βαρη των Μνημονιων, αλλα η ζωη παντα προσγειωνει και ”λειωνει” τους φτερωτους Δαιδαλους, τους οποιους μαλλον αγνοουν οι σημερινοι.Παντως η ζωη συνεχιζεται και dum sriro srero.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα