Ο Μίκης Θεοδωράκης για τις τελευταίες ώρες του Γρηγόρη Λαμπράκη.

29/7/18 | 1 σχόλια | 0 απαντήσεις | 396 εμφανίσεις

 

Μια συγκλονιστική μαρτυρία του Μίκη Θεοδωράκη για τις τελευταίες ώρες του Γρηγόρη Λαμπράκη . Συνέντευξη στον Κώστα Μπλιάτκα (Εκπομπή “Με Μια Τρίτη Ματιά”). Μάιος 1998. Με αφορμή τα 93α γενέθλια του μεγάλου Έλληνα μουσικοσυνθέτη, παρουσιάζουμε σήμερα τη συνέντευξη.

ΕΜΦΆΝΙΣΗ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΩΝ

Category: Videos

( 1 σχόλια )

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. 1
    Σ.Α.Ν says:

    Να παρακαλεσουμε τον μεσηλικα πια κ. Μπλιατκα να παρει και μια συνεντευξη τωρα απο τον κ. Θεοδωρακη για τα ”δυο κακα ” ,που επισυνεβησαν στην Πατριδα μας σε λιγωτερο απο 40 ημερες (16 Ιουνιου , η επονειδιστη Συμφωνια στις Πρεσπες , 23 Ιουλιου η φονικωτερη πυρκαια στο Ματι -Αττικης). Ολο και καποιο μηνυμα θα ”μας περασει” και ας τον ακουσουν λιγωτεροι απο το 1963, που οντως αλλαξε την Εθνικη ζωη μας σε Ελλαδα και Κυπρο, με αγνωστη καταληξη. Στον πατριωτη -εστω με δολιχοδρομιες- απο τα μικρατα του (με επιρροη απο γονεις και δασκαλους του ) ΜΙΚΗ, ευχομαστε να τα εκατοστισει.

Back to Top

Leave a Reply

Το σχόλιο της ημέρας

    20/10/18 | (3 σχόλια)
    ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΣΑΒΒΙΔΗ. Μόνο με αγοραίες εκφράσεις μπορεί να αποδοθεί αυτό που συμβαίνει στην κυβέρνηση και αποτελούσε την εξέλιξη του Υπουργικού Συμβουλίου. Μπροστά σε έναν άναυδο πρωθυπουργό, οι υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας αποδόθηκαν σε ένα ξεκατίνιασμα από τα πλέον ...

Ροή ειδήσεων
Καιρός