Ζάεφ: Το ΝΑΤΟ προσκάλεσε τη «Δημοκρατία της Μακεδονίας»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, σχολίασε με ένα tweet την απόφαση των κρατών μελών του ΝΑΤΟ να προσκαλέσουν την ΠΓΔΜ να ξεκινήσει τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις.

Αυτό που είναι ωστόσο χαρακτηριστικό και αξίζει να σημειωθεί, είναι ότι ο Ζάεφ δεν χρησιμοποιεί ούτε τη διεθνή ονομασία των Σκοπίων (σ.σ ΠΓΔΜ), ούτε την ονομασία που συμφωνήθηκε με την ελληνική πλευρά στις Πρέσπες και έλαβε την πρόσκληση από το ΝΑΤΟ, αλλά αναφέρεται στη «Δημοκρατία της Μακεδονίας».

 

View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter

Зоран Заев

@Zoran_Zaev

Одлуката на земјите членки на да ја поканат нашата земја значи дека Република станува дел од семејство. добиваа доверба да бидат дел во сериозни безбедносни предизвици. Така, растат капацитетите на АРМ, но и на цивилните структури.http://vlada.mk/node/15171 

 

«Η απόφαση των κρατών μελών του ΝΑΤΟ να προσκαλέσουν τη χώρα μας, σημαίνει ότι η “Δημοκρατία της Μακεδονίας” γίνεται μέλος της οικογένειας» έγραψε συγκεκριμένα πρωθυπουργός των Σκοπίων.

Μάλιστα, στο tweet επισυνάπτει την ανακοίνωση που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα της προεδρίας των Σκοπίων και σημειώνει ότι η γνωστοποίηση της πρόσκλησης έγινε δεκτή με χειροκροτήματα από τους συμμετέχοντες σε εκδήλωση στην οποία συμμετείχε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ.

kathimerini.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα