Ο Ερντογάν στα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου: Η ικεσία στον Αλλάχ κατά την ορκωμοσία του

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Αργά σήμερα το απόγευμα θα φτάσει παράνομα στα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου, ο ισλαμιστής Πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν έπειτα από επίσκεψή του που θα πραγματοποιήσει το πρωί στο Αζερμπαϊτζάν. Ο κ. Ερντογάν θέλει να δείξει με την παράνομη επίσκεψη του ποιό είναι το αφεντικό στον κατεχόμενο βορρά της Κύπρου.

Ο Τούρκος Πρόεδρος θα γίνει δεκτός με μια τελετή και στις 19.30 θα συναντηθεί με τον κατοχικό ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί.

Στις 21.00 θα δώσουν κοινή συνέντευξη Τύπου και μετά θα αναχωρήσει …θριαμβευτής για την Τουρκία.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο Τούρκος Πρόεδρος αναμένεται να καταθέσει στεφάνι στο άγαλμα του Ατατούρκ στην πύλη της Κερύνειας στις 1900.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ: Μνεία στον Αλλάχ έκανε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν στην πρώτη του ομιλία μετά την ορκωμοσία του στο προεδρικό Μέγαρο στην Άγκυρα όπου πραγματοποιήθηκε μεγαλοπρεπής τελετή στην παρουσία 22 Προέδρων κρατών και 28 Πρωθυπουργών και Προέδρων Κοινοβουλίων.

Ο Τούρκος Πρόεδρος ικέτευσε τον Αλλάχ να του δώσει δύναμη και είπε ότι ξεκινάει ένα όμορφο ταξίδι για την υπηρεσία του λαού. “Μετά από 4 χρόνια με τα ίδια συναισθήματα λέω πάλι Αμήν”, είπε ο Τούρκος Πρόεδρος.

“Ξεπεράσαμε όλα τα εμπόδια, εξολοθρεύσαμε όλες τις παγίδες. Δεν υπάρχουν όρια στα σύνορα της καρδιάς μας”, είπε ο Τούρκος Πρόεδρος και αναφέρθηκε στην μάχη του Ματζικέρτ, στην άλωση της Πόλης από τους Οθωμανούς που οδήγησαν στο σήμερα.

Ο Ταγίπ Ερντογάν έφτασε με ειδική πομπή στο προεδρικό έπειτα από την ορκωμοσία του και εκεί έτυχε υποδοχής σε μια μεγαλοπρεπή τελετή με τον Οθωμανικό ύμνο και αποσπάσματα στρατού.

Πάντως τα σχέδια του Τούρκου Προέδρου χάλασε η βροχή καθώς οι προσκεκλημένοι αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν ό,τι βρήκαν, σελοφάν, σακούλες, καρέκλες, για να προστατευτούν από τη βροχή.

Μεγάλος απών ο μεγάλος γιος του Τούρκου Προέδρου Αχμέτ Ερντογάν, ο οποίος δεν εμφανίζεται ποτέ στις πολιτικές συγκεντρώσεις. Η καρέκλα του στην βουλή αφέθηκε άδεια.
https://hellasjournal.com

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα