Κουτσούμπας: Να ψηφιστεί η τροπολογία που έχει καταθέσει το ΚΚΕ, για να μην μειωθούν οι συντάξεις

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
«ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ» ΑΝΕΦΕΡΕ
O Δημήτρης Κουτσούμπας/ Φωτογραφία intime

«Αυτή τη στιγμή η μόνη λύση για να δοθεί άμεση λύση στο πρόβλημα, είναι να ψηφιστεί την ερχόμενη Τρίτη η τροπολογία που έχει καταθέσει το ΚΚΕ, για να μην υπάρξει καμία μείωση στις συντάξεις», ανέφερε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, από τους Αγίους Θεοδώρους Λεχαινών, όπου ολοκληρώνει την περιοδεία του, στο πλαίσιο του 27ου Αντιιμπεριαλιστικού διημέρου της ΚΝΕ απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις νέες μειώσεις στις συντάξεις, δηλώνοντας πως η τροπολογία του ΚΚΕ αποτελεί τη λύση στο θέμα της μείωσης των συντάξεων.

spot_img

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ληπηρον αλλα Αληθινον. Δεν θα ειναι μονο τα αλλα κομματα της Αντιπολιτευσεως ,που δεν θα ψηφισουν την τροπολογια του ΚΚΕ , αλλα θα την απορριψει με συνοπτικες διαδικασιες και η συγκυβερνηση και οι βουλευτες του Συριζα , οι οποιοι παρ’οτι ειδαν το πρωτο πολιτικο φως στο ΚΚΕ , το μισησαν και το ”φτυνουν” καθημερινως , επιβεβαιωνοντας τον κανονα της αγνωμοσυνης απο τους ευεργητηθεντες και την δηθεν απορριπτεα απο ολους κομματικη διαπλοκη και εξουσιομανια , βασει της γενικης κυβερνητικης αρχης ”ο σκοπος αγιαζει τα μεσα”, που για να μη προκαλει ταυτιζεται προπανδιστικως με τα συμφεροντα ποτε τα εθνικα και κυριως τα λαικα , χωρις την εγκριση του προδομενου λαου.
    Δυστυχως αυτα θα συμβαινουν οσο η γη γυριζει και θα υπαρχουν ανθρωποι ”κολοτουμπες” και φυσικα ανθρωποι που ανεχονται αυτα τα καμωματα ,η, επειδη ταυτιζονται με αυτους ,η,επειδη προτιμουν το κοπαδι, χωρις ελευθερα βουληση και σκεψη, για να επιβιωσουν.
    Αυτα μελετησαν και μελετουν και ο Φαισισμοναζισμος και ο κομμουνισμος και ο αναρχισμος και καθε …ισμος και εσυραν και σερνουν τα κοπαδια των ανθρωπων αυτων σε καθε ειδους απανθρωπιές.
    Δυστυχως το ενα ποιμνιο με ενα ποιμενα θα πραγματοποιηθει στην αλλη ζωη.

  2. Μεγάλη στενοχώρια με τρώει!
    Από τα 1400 Ευρώ ΚΑΤΏΤΑΤΟ μισθό, πήγαμε στο να υποστηρίζουμε να μη μειωθούν περαιτέρω οι συντάξεις…ρε που έχουμε κατρακυλήσει σε αυτό τον τόπο..

    Να ψηφίσω κι εγώ κανα νόμο, να σας φτιάξω συνέλληνες ή θα περιμένετε να δείτε πως παέι το μνημόνιο των εκατό ετών;

    ΥΓ: ΚΚΕ και ξερό ψωμί!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα