ΗΠΑ: Στη σύνοδο του ΝΑΤΟ θα επιτρέψουμε τις διαπραγματεύσεις προσχώρησης της ΠΓΔΜ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
ΤΙ ΑΝΕΦΕΡΕ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΣΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

 

 

 

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και οι ηγέτες των κρατών μελών του ΝΑΤΟ θα συζητήσουν στη σύνοδο κορυφής της βορειοατλαντικής συμμαχίας στις 11 και 12 Ιουλίου στις Βρυξέλλες τρόπους για την αποτροπή των κακόβουλων δραστηριοτήτων της Ρωσίας.

Αυτό δήλωσε σήμερα η αμερικανίδα πρεσβευτής στη Συμμαχία Κέι Μπέιλι Χάτσινσον.

«Ο βασικός μας τομέας αποτροπής θα είναι η Ρωσία και οι κακόβουλες δραστηριότητες της Ρωσίας, οι προσπάθειες της να διχάσει τα δημοκρατικά μας κράτη», είπε η Χάτσινσον σε δημοσιογράφους.

Παράλληλα ανέφερε ότι στη σύνοδο το ΝΑΤΟ θα συνεχίσει να εφαρμόζει την πολιτική ανοικτών θυρών, σημειώνοντας ότι θα επιτρέψει τις διαπραγματεύσεις προσχώρησης της ΠΓΔΜ και θα στηρίξει τις επιδιώξεις της Γεωργίας και της Ουκρανίας να ενταχθούν στη Συμμαχία.

Επίσης τόνισε ότι το ΝΑΤΟ θα ανακοινώσει στη σύνοδο μια πρωτοβουλία για την ετοιμότητα των στρατευμάτων του.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

O Ντόναλντ Τραμπ/ Φωτογραφία AP images

iefimerida.gr

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ποιος συνελληνας μπορει να περιγραψει την περηφανεια και το καμαρι , που θα νοιωσει ο δικος μας ΥΠΕΘΑ -πολιτικος προισταμενος των Ενοπλων Δυναμεων -κ. Καμμενος , που επι της θητειας του θα συνυπογραψει την προσκληση του ΝΑΤΟ προς την ”Βορειο ΜΑκεδονια” , που μεχρι τωρα – αυτο το ΝΑΤΟ -την αποκαλουσε ως ΦΥΡΟΜ και δεν εδεχετο την προσκληση της απο τον Απριλιο του 2008 ,με εκεινη την ιστορικη για τα εθνικα μας δικαια αποφαση, που την εξασφαλισαν πατριωτες ανωτερου βαθμου στην κλιμακα του πατριωτισμου , γιατι ολοι μας θεωρουμεθα πατριωτες ,αλλα ο πατριωτισμος της αυτοθυσιας δεν ειναι δεδομενος.
    Κιοτηδες και ναιναικους ειχαμε , εχουμε και θα εχουμε , ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
    Ας παει και ο νους μας στα (8 )εκατομμυρια περιπου των Ελληνων της Διασπορας στα τεσσερα σημεια του οριζοντος , με καταγωγη κυριως απο την Μακεδονια, που θα ντρεπονται για την ”ευκολη και προθυμη” μανουλα τους Ελλαδα , που τους ξεχασε ,η, ”τους εγραψε εκει που δεν πιανει μελανι”, πριν αποφασισει
    Οσο για τους προγονους μας , που με το εθνοσημο και την Ελληνικη σημαια πολεμησαν και θυσιασθηκαν απο το 1904 μεχρι το 1949 για τα αγια χωματα της Μακεδονιας , σιγουρα θα ”σβουριζουν” στους ταφους τους .
    Φυσικα υπαρχουν και αρκετοι , που ”μα το ναι κανουνε παρτυ ρεφενε και δεν βαριεσαι αδελφε” .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα