Αιχμηρή ανάρτηση Κωσταράκου για ανακοίνωση ΓΕΕΘΑ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook, o Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μιχάλης Κωσταράκος, ασκεί κριτική στο ΓΕΕΘΑ με αφορμή πρόσφατη ανακοίνωση που εξέδωσε.

«Ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, πριν απο μερικές μέρες, για την επιβεβαίωση της νομιμοφροσύνης των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) σε απάντηση των λεγόμενων κάποιου βουλευτή που ήδη διαγράφηκε από το κόμμα του και διώκεται από τη δικαιοσύνη. Ένα δυνατό χαστούκι από το ΓΕΕΘΑ στο πρόσωπο των ανδρών και γυναικών των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν τα τελευταία 44 χρονιά, από το 1974» επισημαίνει ο Μιχάλης Κωσταράκος και προθέτει μεταξύ άλλων:

«Ολα αυτά τα χρόνια οι ηγεσίες των ΕΔ αλλά και ο κάθε στρατιωτικός χωριστά προσπαθήσαμε και πετύχαμε, να κρατήσουμε τις ΕΔ έξω από το κάδρο της εσωτερικής πολιτικής δραστηριότητος. Τεράστιο έργο, απόδειξη της σοβαρότητας, της σεμνότητας , του επαγγελματισμού μας και της άδολης αγάπης μας για την πατρίδα. Τεράστια η προσπάθεια, τεράστια και η επιτυχία. Και αυτό επιβεβαιώνεται καθημερινά με την αγάπη, το σεβασμό και την εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού. Σε όλες τις δημοσκοπήσεις οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι πάνω από όλους τους θεσμούς στη χώρα».

Ο  Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ επισημαίνει ότι «ξαφνικά η ηγεσία του ΓΕΕΘΑ παίρνει θεση σε ενα θέμα εσωτερικής πολιτικής».

«Κατα την άποψη μου πρόκειται για μέγα ολίσθημα εκ μέρους της, που θέλω να πιστεύω οτι οφείλεται σε αβλεψία και επιπολαιότητα» τονίζει.

Καθημερινή

spot_img

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ίσως πολύ ικανός για να τοποθετηθεί σαν πρώτος ‘αρχηγός’ του στρατού της ΕΕ.
    Όμως όπως κι ο Φράγκος ασχολούνται με την πολιτική στον ελεύθερο χρόνο τους , στη σύνταξη τους δηλαδή.
    Αφού τόσο πολύ αγαπούν την Ελλάδα , δεν αμφιβάλω καθόλου,γιατί περίμεναν την εξασφάλιση της σύνταξης?
    Γιατί δεν παραιτήθηκαν έγκαιρα προς χάριν της Ελλάδος μέσω της πολιτικής?

    • Με τα αν δεν γραφεται η Ιστορια και τα εαν ειναι δωρεαν ,αλλα ποιος μας λεει οτι δεν θα ειχαν παραιτηθει οι προανεφερθεντες,ιδιως ο Βορειοελλαδιτης Μακεδων κ. Φραγκος;;;.
      Για τους σημερινους εγραψε -και λιγα- ο κ. Κωσταρακος , οι οποιοι και ”βιαστηκαν” το ολιγωτερο να κανουν αυτην δηλωση και γιατι κυριως εσιωπησαν αδικαιολογητως για την Συμφωνια με τα Σκοπια.
      Τι λεμε ” το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι” και αυτοι αν δεν ειναι το μεγαλυτερο κεφαλι η απο κοινου αθορυβη παραιτηση ολης της ηγεσεσιας των Ενοπλων Δυναμεων θα υπερεβαινε το μεγαλο κεφαλι και θα ανεπτερωνε το πεσμενο ηθικο των Μακεδονων ο,που γης.
      Τι κανει η ΔΟΞΑ;;; Μελετα τα λαμπρα παληκαρια -οπου τα συναντησει- και στην κωμη στεφανι φορει, αλλα τωρα δεν τα βρισκει ουτε στους πραγματικους απογονους οσων πολεμησαν για την Μακεδονια μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα