«ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ H Φωνή, η Ψυχή, η Ζωή του».

8/6/18 | 2 σχόλια | 0 απαντήσεις | 540 εμφανίσεις

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης και οι εκδόσεις ΑΓΚΥΡΑ, σας προσκαλούν σε μια συνάντηση με τον Γιώργο Λιάνη,συγγραφέα του βιβλίου για τον μεγάλο Έλληνα τραγουδιστή Στέλιο Καζαντζίδη με τίτλο «ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ H Φωνή, η Ψυχή, η Ζωή του».

 Η παρουσίαση θα γίνει τη Παρασκευή, 15 Ιουνίου, στις 19:30 στο Βασιλικό Θέατρο (Πλατεία Λευκού Πύργου, Τηλ: 2315 200200)

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

o εκδότης-συγγραφέας Σάββας Καλεντερίδης,

o δημοσιογράφος Χάρης Πασβαντίδης

ο δημοσιογράφος Νίκος Βολανάκης

και ο συγγραφέας του βιβλίου Γιώργος Λιάνης.

 Χαιρετισμό θα απευθύνει η Αντιπεριφερειάρχης κ. Βούλα Πατουλίδου

 Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη.

 Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Μαρία Αναγνωστίδου. 

Άννα Παπαδημητρίου | Marketing Manager & Account Executive  

 

Category: Εκδηλώσεις

( 2 σχόλια )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Στέφανος says:

  Αμόρφωτος με όλη τη σημασία της λέξεως και με πράξεις στα τελειώματά του, όπως αυτές εναντίον του Νικολόπουλου, που το όποιο ταλέντο της φωνής του δεν μπορούν να αντισταθμίσουν με κανένα τρόπο..δυστυχώς!
  Αυτοί δε, τύπου Λιάνη που ανακυκλώνουν το τίποτε ως κοινωνικό φαινόμενο, απλώς θέλουν να εκμεταλευτούν άλλους βλαμένους/ψηφοφόρους/πελάτες που τον αγαπούν δήθεν ως θεό τους, όπως αγαπούν την όποια ποδοσφαιρική ομάδα ή οτιδήποτε άλλο της κοινωνικής μας υποκουλτούρας.

  Ο Καλεντερίδης δεν θα ήθελα να συμμετέχει..αλλά τί μπορώ να κάνω πέρα από το να το πώ;

 2. 2
  Άστατος says:

  Ο Καζαντζίδης δεν δίδαξε ούτε με τα τραγούδια ούτε με τη φωνή. Ο Καζαντζίδης δίδαξε με τη Στάση Ζωής του. Ο Καζαντζίδης έμεινε στην ιστορία γιατί ενώ τον γονάτισαν, εκείνος συνέχισε να λέει αυτά που ενοχλούν και ενώ θα μπορούσε να βγάζει εκατομμύρια και να μην φαίνεται πουθενά, εκείνος προτίμησε την “απομόνωση” και την φτώχια. Γι αυτό θα μείνει και στην ιστορία. Γιατί οι αδύναμες ψυχές (όλοι εμείς) πάντα έλκονται από τις πιο ανδρειωμένες.

  Οι καλλιτέχνες τύπου Νικολόπουλου, Νταλάρα και λοιποί μιλούν με τα τραγούδια/μουσική/φωνή τους, αλλά όχι με τον τρόπο ζωής τους. Ακολουθούν το σύστημα και κρύβονται πίσω από αυτό. Δεν θα τολμήσουν ποτέ να το ενοχλήσουν και πολύ περισσότερο να σταθούν απέναντι του.

  Αν τώρα συνδυάσετε φωνή, μουσική, στοίχους και τρόπο ζωής …. τυχεροί όσοι μπορέσουν να συντονιστούν!

Back to Top

Leave a Reply

Το σχόλιο της ημέρας

  8/12/18 | (5 σχόλια)
  Ο κ. Τσίπρας θα μιλήσει, λένε δημοσιεύματα, στο Παλαί ντε Σπόρ την επόμενη εβδομάδα. Θα δείτε τι αστυνομική δύναμη θα κινητοποιηθεί για να μην αφήσει τους διαδηλωτές να πλησιάσουν. Η αστυνομία, όμως, απείχε, προχθές, απο τους βανδαλισμούς στη Θεολογική Σχολή. Και ...

Ροή ειδήσεων
Καιρός


Το σκίτσο της ημέρας