Αστυνομικοί Θεσσαλονίκης: Δολοφονική η επίθεση στην κλούβα των ΜΑΤ -Να παρέμβει εισαγγελέας [βίντεο]

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
ΜΕ ΒΟΜΒΕΣ ΜΟΛΟΤΟΦ
Φωτογραφία: thestival

Να παρέμβει εισαγγελέας ζητούν αστυνομικοί, μετά την επίθεση που δέχθηκε διμοιρία των ΜΑΤ, με βόμβες μολότοφ, το βράδυ του Σαββάτου.

Η επίθεση, την οποία οι αστυνομικοί χαρακτηρίζουν δολοφονική, έγινε την ώρα που η διμοιρία φύλαξης του τουρκικού προξενείου αποχωρούσε από το σημείο, μετά το τέλος της βάρδιάς της. Οταν η κλούβα των ΜΑΤ έφτασε στο κτίριο του Φυσικού του ΑΠΘ, 30 κουκουλοφόροι έστησαν οδοφράγματα, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί η κλούβα ανάμεσα σε ΙΧ, και στη συνέχεια άλλη ομάδα βγήκε από τον χώρο του πανεπιστήμιου και εκτόξευσε περίπου 30 βόμβες μολότοφ εναντίον των ΜΑΤ.

«Η διμοιρία δέχθηκε δολοφονική επίθεση, για να σκοτώσουν συναδέλφους. Το λεωφορείο δέχθηκε 30 μολότοφ. Ευτυχώς δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός», δήλωσε στο thestival ο αντιπρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Παδιώτης.

«Πλέον απαιτούμε να παρέμβει ο εισαγγελέας για αυτά που γίνονται σε καθημερινή βάση μέσα στα πανεπιστήμια, για τις επιθέσεις που δέχονται αστυνομικοί», συμπλήρωσε.

Πηγή: Αστυνομικοί Θεσσαλονίκης: Δολοφονική η επίθεση στην κλούβα των ΜΑΤ -Να παρέμβει εισαγγελέας [βίντεο] | iefimerida.gr

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο κ. Εισαγγελεας θα παρεμβει , εφοσον καταγγελθει το συμβαν απο την αρμοδια υπηρεσια των αστυνομικων,η, απο τους ιδιους. Καταθεσεις αραγε θα δοθουν με λεπτομερειες για να ταυτοποιηθουν οι δραστες ,η, αυτοι θα παραμεινουν ως γνωστοι-αγνωστοι. Το πανεπιστημιακο ασυλο ισχυει και δυσκολα θα αρθει . Ενας τροπος αποτροπης παρομοιων γεγονοτων ειναι η 24ωρη ”περικυκλωση” του Πανεπιστημιου απο τις οδους εκτος του Πανεπιστημιου, αν το επιτρεπει η πολιτικη ηγεσια τους ( υπουργος κ. Τοσκας) και οι τοπικοι Δημοτικοι και λοιποιαρχοντες και παραγοντες. Αλλοιως οι επιθεσεις θα συνεχισθουν. Καποτε στο ιδιο σημειο κατεκαψαν νεαρο αξιωματικο , που λογω θαυματος επιζει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα