Kράζουν τη σύντροφο του Πούτιν για το απερίγραπτο, βέρο ρωσικό, φόρεμα που φορούσε [εικόνες]

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
ΑΛΙΝΑ ΚΑΜΠΑΕΒΑ

12 χρόνια τώρα φέρεται να κρατά ο δεσμός του Βλαντίμιρ Πούτιν με την πανέμορφη Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής Αλίνα Καμπάεβα.

Μολονότι οι δυο τους απορρίπτουν τα σχετικά δημοσιεύματα, η σχέση τους είναι κοινό μυστικό στη Ρωσία και μάλιστα φήμες λένε ότι έχουν παντρευτεί προ πολλού κι έχουν αποκτήσει και παιδιά.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν και η Αλίνα Καμπάεβα (Φωτογραφία αρχείου: ΑΡ) Ο Βλαντίμιρ Πούτιν και η Αλίνα Καμπάεβα (Φωτογραφία αρχείου: ΑΡ)

Η 34χρονη καλλονή αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις, αλλά όταν κάνει σπάνια κάποιες εξαιρέσεις γίνεται θέμα. Όπως η τελευταία της εμφάνιση προ διημέρου στα εγκαίνια ενός φεστιβάλ ρυθμικής γυμναστικής για παιδιά, που φέρει και το όνομά της.

Η Καμπάεβα εμφανίστηκε φορώντας ένα φλοράλ στράπλες φόρεμα, αλλά εκείνο που τράβηξε την προσοχή δεν ήταν τα κόκκινα λουλούδια, αλλά ο ρωσικός δικέφαλος αετός -έμβλημα του κράτους- στο στήθος της.

Η επίδειξη πατριωτισμού από την ανεπίσημη πρώτη κυρία της χώρας προκάλεσε σάλο στα ρωσικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Νομίζω ότι ο πατριωτισμός θα έπρεπε να επιδεικνύεται με άλλον τρόπο. Θα μπορούσε π.χ. να πει στον αγαπημένο της ότι ήρθε η ώρα να ασχοληθεί και με τους πολίτες κι όχι μόνον με τα φαραωνικά έργα», σχολίασε ένας χρήστης του Facebook αναφερόμενος στα πρόσφατα εγκαίνια με φανφάρες από τον Πούτιν της «μεγαλύτερης γέφυρας της Ευρώπης» που συνδέει τη χερσόνησο της Κριμαίας με τη Ρωσία.

«Τα παιχνίδια ρόλο που παίζει με τον ηγέτη δεν μας ενδιαφέρουν», έγραψε ένας άλλος μεταφέροντας δε έναν φανταστικό, αμφίσημο διάλογο της Καμπάεβα με τον Πούτιν:«Του λέει εκείνη: “Εγώ θα παριστάνω τη Ρωσία κι εσύ θα με κάνεις ευτυχισμένη” Κι εκείνος: “Τι έξυπνο παιδί που είσαι. Μ’ αρέσει να κάνω ευτυχισμένη τη Ρωσία”».

Άλλοι πάλι δεν στέκονται μόνον στο δικέφαλο αετό στο στήθος της Καμπάεβα, αλλά την κράζουν για ολόκληρο το φουστάνι: «Είναι η αποκορύφωση της κακογουστιάς. Να πηγαίνεις σε παιδική γιορτή με μακρύ φόρεμα και γυμνούς τους ώμους».

Και δεν είναι η πρώτη φορά που οι ενδυματολογικές επιλογές της προκαλούν σούσουρο. Πριν από μερικά χρόνια είχε εμφανιστεί στα εγκαίνια ενός αθλητικού κέντρου στην περιφέρεια της Μόσχας μ’ ένα χρυσό φόρεμα, που είχε φορέσει ανάποδα!

Πηγή: Kράζουν τη σύντροφο του Πούτιν για το απερίγραπτο, βέρο ρωσικό, φόρεμα που φορούσε [εικόνες] | iefimerida.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα