Ζόραν Ζάεφ: Η Μακεδονία του Πιρίν είναι βουλγαρική και εκεί ζουν Βούλγαροι

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

 

 

 

 

 

 

«Ζάεφ: Αναγνωρίζουμε μέρος της ιστορικής Μακεδονίας ως βουλγαρικής»

Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, στη συνέντευξή του στη βουλγαρική εθνική τηλεόραση BTV, δήλωσε πως εάν η χώρα του δεν καταφέρει να επιλύσει το όνομα με την Ελλάδα, τότε δεν πρόκειται να γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ.

Κατά τη συνέντευξή του προέβη σε μια δήλωση που πρώτη φορά ακούγεται από  πρωθυπουργό των Σκοπίων.

Συγκεκριμένα, είπε ότι η κυβέρνησή του αναγνωρίζει τμήμα της ιστορικής (γεωγραφικής)  Μακεδονίας ως βουλγαρικό – την περιοχή του Πιρίν-   το οποίο ανήκει στη Βουλγαρία και εκεί ζούνε Βούλγαροι.

Η δήλωση αναμεταδόθηκε από τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης της Βουλγαρίας.

(Στοιχεία από 24.mk, focus-news.net)

http://www.echedoros-a.gr

 

spot_img

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και κατ’αναλογιαν , ως πιστοποιημενος με ISO γνησιος Μακεδων αρχαιοθεν ο κ. Ζαεφ, θα αναγνωριζει και την ΑΙΓΑΙΑΚΗ Μακεδονια ως Ελληνικη. Ποσα ακομη θα αντεξουμε συνελληνες;;; . Τι ηττημενες ηγεσιες εχουμε, κυριως στον σκληρο πυρηνα του Κρατους ( Δικαιοσυνη, Ενοπλες Δυναμεις -ιδιως- και Σωματα Ασφαλειας);;;. ΚΑΙ ποσο θα πιεσθει το Ελληνικο Βορειοελλαδικο και Μακεδονικο ελαττηριο ;;;. Και αν σπασει ;;;. Υπολογιζουμε το αποτελεσμα,η, μηπως το επιδιωκουν ορισμενοι, μαζι με τους ασπονδους φιλους του εξωτερικου και τους ”προθυμους” συνελληνες , που συνδαυλιζουν την φωτια , που μας αναψαν -απο το πουθενα- εδω και ενα 6μηνο, για να μας σωσουν απο τα χειροτερα , οπως διατεινονται;;;. Τουλαχιστον να ”ξυπνησουμε” την αδεκαστη Ιστορια , για να τους περιποιηθει δεοντως ,οπως ολους σε αναλογες περιπτωσεις, για να μαθαινουν τα νηπια , οι νηπιοφρονες και οι αγεννητοι.

  2. Ποιά “ιστορική Μακεδονία” ρε τενεκέ; Από πότε είχαν οι Οθωμανοί περιοχή με το όνομα “Μακεδονία”;

    • Ελατε ομως ,που αλλα γραφετε στον ιστοτοπο Ποντος . Ιστορικη Μακεδονια ειχαμε και στην Ρωμαικη και την Βυζαντινη Αυτοκρατορια ,που προηγηθηκαν της Οθωμανικης . Εν τελει , ποιος σας εδωσε το δικαιωμα να με υβριζετε ;;;. Δεν ειμαστε σε καφενειο ,που μετα το ποτο μιλησατε ,οπως οι περισσοτεροι συνελληνες ,ιδιως νεαροι .Το διαδικτυο θελει πολιτισμο στον διαλογο και σας παρακαλω να τον τηρησετε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα