Αποκαλύψεις Αντώναρου για «μαυρογιαλούρους» που ματαίωσαν ομιλία του Γιούνκερ γιατί δεν συνέφερε τη ΝΔ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Μαυρογιαλούρους χαρακτηρίζει με ανάρτησή του στο facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος, στελέχη της ΝΔ τα οποία σύμφωνα με όσα περιγράφει εμπόδισαν τη διοργάνωση μεγάλης εκδήλωσης όπου θα μιλούσε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει χαρακτηρίσει σε ανάρτησή του το απόγευμα της Πέμπτης ότι «λίγες είναι οι πραγματικά μεγάλες ευκαιρίες που δίνονται σε μια χώρα να τιμήσει τα σπουδαία τέκνα της» και προσθέτει ότι «μικροκομματικές αντιλήψεις» εμπόδισαν και τελικά ματαίωσαν την εκδήλωση με ομιλητή τον πρόεδρο της Κομισιόν.

Όπως μάλιστα αναφέρει ο κ. Αντώναρος, δύο είναι τα στελέχη εκείνα της ΝΔ που παρενέβησαν ώστε να μην πραγματοποιηθεί η ομιλία του Γιούνκερ, και τούτο γιατί «φοβήθηκαν ότι θα μιλούσε θετικά για την κυβέρνηση Τσίπρα και την οικονομική πρόοδο της χώρας»

Σύμφωνα με τον Ευάγγελο Αντώναρο, τα δύο αυτά πρόσωπα «πάτησαν πόδι γιατί η αναμενόμενη ομιλία Γιούνκερ θα ήταν σε αντίθεση με την καταστροφολογία της ΝΔ».

«Κρίμα Όχι μόνο γιατί έτσι αποξενώνουμε πραγματικούς φίλους της χώρας στο εξωτερικό. Αλλά και γιατί κάποιοι Μαυρογιαλούροι εν έτει 2018 δεν αντιλαμβάνονται ότι το εθνικό συμφέρον είναι πάνω από μικροπολιτικούς υπολογισμούς» καταλήγει ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Αντώναρου:

koutipandoras.gr
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα