Φθάσαμε να παρακαλάμε στο “σκοπιανό”

25/4/18 | 1 σχόλια | 0 απαντήσεις | 239 εμφανίσεις

Ο υπουργός εξωτερικών των Σκοπίων κ. Ντιμιτρόφ, δήλωσε πως τα οράματα μεταξύ της Ελλάδας και της χωρας του είναι κοινά. Και εστίασε το πρόβλημα μεταξύ των δύο χωρών στη σύγχυση που μπορεί να προκληθεί μεταξύ της “Δημοκρατίας της Μακεδονίας” και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας της Ελλάδας.
1ον.- Αυτό λέγεται απόλυτος εκφυλισμός μιας ουσιαστικής διαφοράς μεταξύ των δύο χωρών.
2.- Φθάσαμε στο σημείο να είμαστε οι επισπεύδοντες και αυτοί που παρακαλούν για την εξεύρεση λύσης.
Και θέλετε να εκλάβουμε αυτήν την εξέλιξη ως υψηλή διπλωματία;
Δεν είμαστε αντίθετοι σε μια λύση στο σκοπιανό. Αλλά λύση που να ανταποκρίνεται στις ευαισθησιες και του ελληνικού λαού. Όχι, μόνο, της γειτονικής χώρας.
Αν δεν μπορούν να την πετύχουν ας μην υποθηκεύουν το μέλλον της χώρας. Ας αφήσουν το θέμα για αργότερα.

Category: Το σχόλιο της ημέρας

( 1 σχόλια )

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. 1
    ΣΑΝ says:

    Τελικη λυση δεν θα δωσουν αγαπητες ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙΣ .Απλως θα υποθηκευσουν το μελλον της χωρας για εθνωφελη λυση απο την επομενη κυβερνηση, η οποια θα εχει λιγα περιθωρια για να επαναλαβει την ιστορικη φραση ” Η Μακεδονια ολοκληρη ειναι ενιαια και ηταν, ειναι και θα ειναι μονο Ελληνικη” και σ’οποιον αρεσουμε.

Back to Top

Leave a Reply

Το σχόλιο της ημέρας

    19/10/18 | (1 σχόλια)
    ΚΩΣΤΑΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ 18.10.2018 : 21:12 Ο παραιτηθείς υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς υπήρξε μία μείζων «σταθερά» των δύο κυβερνήσεων του κ. Αλέξη Τσίπρα, από την άποψη ότι ήταν ο μόνος ο οποίος είχε επαρκή γνώση της δομής, της λειτουργίας και του αντικειμένου του ...

Ροή ειδήσεων
Καιρός