Οργια στην Οθωμανική αυτοκρατορία -Τι αποκαλύπτει χειρόγραφο 200 ετών [εικόνες]

10/4/18 | 0 σχόλια | 0 απαντήσεις | 684 εμφανίσεις
ΟΙ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥ ΟΘΩΜΑΝΟΥ ΠΛΕΪΜΠΟΪ

Φωτογραφίες: sotheby's
Φωτογραφίες: sotheby’s

Ηταν ετεροφυλόφιλος και ομοφυλόφιλος και έκανε σεξ παντού: Από χαμάμ και φούρνους μέχρι και… τάφους. Ο λόγος για έναν σεΐχη της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Ο πλεϊμπόι της εποχής, άφησε ως… κληρονομιά ένα χειρόγραφο 200 ετών, στο οποίο περιγράφει με πλήρεις λεπτομέρειες όλες τις ερωτικές του περιπέτειες και περιπτύξεις. Μέσα στις 209 σελίδες του«έργου» του περιέχονται και 85 ιλουστρασιόν απεικονίσεις των οργίων του Οθωμανού… πλέιμπόι.

Τώρα, το χειρόγραφο βγαίνει σε δημοπρασία από τον οίκο Sotheby’s και αναμένεται να «πιάσει» τα 500 χιλιάδες δολάρια.

Ο πρωταγωνιστής του έργου εμφανίζεται σε όλες τις σκηνές να φοράει ένα χαρακτηριστικό τουρμπάνι από σκούρο μπλε και λευκό ύφασμα, το οποίο υποδηλώνει ότι ήταν ευγενής και ότι άνηκε στον στενό κύκλο εμπιστοσύνης του Σουλτάνου.

Το άκρως ακατάλληλο για ανηλίκους ανάγνωσμα έχει τίτλο «Ένας ευγενής θυμάται τη νιότη του» και χαρακτηρίζεται από τους ειδικούς της τέχνης της Μέσης Ανατολής ως ένα από τα πιο εντυπωσιακά δείγματα ερωτικής τέχνης από τη συγκεκριμένη περιοχή.

Πηγή: Οργια στην Οθωμανική αυτοκρατορία -Τι αποκαλύπτει χειρόγραφο 200 ετών [εικόνες] | iefimerida.gr

Category: Ειδησεις, Πολιτισμός

Leave a Reply

Το σχόλιο της ημέρας

    17/10/18 | (10 σχόλια)
    Παρά τις διαφωνίες που μπορεί να έχει κανείς μαζί του δεν είναι να επιχαίρει για την παραίτηση Κοτζιά απο το υπουργείο εξωτερικών. Η υπόθεση με τα Σκόπια μπαίνει σε μια κρίσιμη φάση αλλά απο εκεί δεν κινδυνεύει η χώρα. Αντιθέτως, ...

Ροή ειδήσεων
Καιρός