Καμμένος για τον βασανισμό σκύλου από οπλίτες: Να επιβληθούν οι αυστηρότερες ποινές

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ

Η υπόθεση με τον βασανισμό σκύλου από οπλίτες προκάλεσε την οργή του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ, ο κ. Καμμένος ζήτησε από το Γενικό Επιτελείο Στρατού την άμεση, ενδελεχή και σε βάθος εξέταση του περιστατικού κακοποίησης ζώου σε στρατιωτικό χώρο, έτσι ώστε να αποδοθούν ευθύνες και να επιβληθούν οι αυστηρότερες προβλεπόμενες ποινές.

Φωτογραφία: Εurokinissi

iefimerida.gr

spot_img

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ Ο ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΣΚΥΛΟΥ, ΕΓΕΙΡΕΙ ΘΕΜΑ ΆΜΕΣΗΣ ΧΑΡΑΞΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ….

    • Καταχαιρομαι γιατι και εσεις ως γυναικα, που δεν στρατευτηκε, αντιληφθηκατε ”την αναγκαιοτητα χαραξης εθνικης πολιτικης ”,με αφορμη το συμβαν αυτο, με το οποιο θα επρεπε να ασχοληθει ο διοικητης κατωτερου στρατιωτικου κλιμακιου και οχι ο κ.ΥΠΕΘΑ και την ημερα της Εθνικης εορτης μαλιστα. Φυσικα δεν θα υπαρξει τιμωρια ,γιατι κατα πασα πιθανοτητα θα βρεθει οτι οι δραστες- επι θητεια στρατιωτες -ευρισκονταν σε ασχημη ψυχολογικη κατασταση. Σιγουρα ομως θα ανησυχειτε ,μαζι με αλλους συνελληνες για το γεγονος οτι το συμβαν το κατεγραψε με ”το κινητο” του συστρατιωτης τους ,με τον οποιον τι θα κανουν αν χρειασθει να συμπολεμησουν ;;; . Αχ αυτα τα κινητα τηλεφωνα.

  2. Θέλω θερμά να συγχαρώ τον κ. ΥΕΘΑ για το συγκλονιστικό ενδιαφέρον για τον βασανισμό του σκύλου ημέρα εθνικής εορτής που ξεπέρασε και και αυτό το ενδιαφέρον του για τους Ήρωες του 1821.Μήπως έχει παραξηγήσει την αποστολή του; Εαν ναί είναι δικό του εαν δεν ήταν ΥΕΘΑ .
    Τώρα που δυστυχώς είναι τι φταίμε όλοι οι πραγματικοί Ελληνες να υποστούμε τις συνέπειες της ανικανότητας του διαχωρισμού αρμοδιοτήτων και τον φλογερό έρωτά του με τον Υπουργικό θώκο Οι Ήρωες του 1821 ,που υπερίπτανται την ημέρα αυτή για να θαυμάσουν τους απογόνους τους μάλλον θα ντρέπονται από τις σημερινές Ηγεσίες της Πατρίδας μας. Εμείς οι υπόλοιποι που δεν αποτελούμε Ηγεσία τους υποσχόμεθα ότι θα φανούμε αντάξιοι τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα