Ο παππούς του Πούτιν μαγείρευε για τον Στάλιν και τον Λένιν, σύμφωνα με τον Ρώσο πρόεδρο

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

File Photo: Russian President Vladimir Putin. EPA/MIKHAIL KLIMENTYEV/SPUTNIK MARCH 11, 2018

Ο παππούς του προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν εργάστηκε ως μάγειρας στην υπηρεσία του Βλαντίμιρ Λένιν και του Ιωσήφ Στάλιν, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους σε μια ταινία που κυκλοφόρησε σήμερα στο διαδίκτυο.

Στο ντοκιμαντέρ διάρκειας 2 ωρών, με τον τίτλο «Πούτιν», ο Ρώσος πρόεδρος λέει ότι ο Σπυρίδων Πούτιν (σ.σ ο πατέρας του πατέρα του) ήταν ένα αξιοσέβαστο μέλος του προσωπικού του Στάλιν.

«(Εκείνος) εργαζόταν ως μάγειρας στον Λένιν και αργότερα στον Στάλιν, σε μία από τις δευτερεύουσες κατοικίες στην περιοχή της Μόσχας», είπε ο Πούτιν στην ταινία, η οποία περιήλθε στην κατοχή του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς.

Ο δημοσιογράφος Αντρέι Κοντράσοφ, που πήρε την συνέντευξη κι ανέλαβε τον Ιανουάριο χρέη εκπροσώπου τύπου της προεκλογικής εκστρατείας του προέδρου, εξήγησε ότι ο Σπυρίδων Πούτιν συνέχισε να μαγειρεύει για τους κυβερνώντες της χώρας του έως λίγο πριν από τον θάνατό του το 1965, σε ηλικία 86 ετών.

Ο εκπρόσωπος τύπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ επισήμανε ότι οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο ντοκιμαντέρ είναι ακριβείς.

11/03/2018 20:32 ΑΠΕ-ΜΠΕ- Reuters- Sputnik

Πηγή: Ο παππούς του Πούτιν μαγείρευε για τον Στάλιν και τον Λένιν, σύμφωνα με τον Ρώσο πρόεδρο http://hellasjournal.com/2018/03/o-pappous-tou-poutin-magireve-gia-ton-stalin-ke-ton-lenin-symfona-me-ton-roso-proedro/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα