Τσαβούσογλου: Εξετάζεται αν οι Έλληνες στρατιωτικοί είχαν πρόθεση

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

(Φωτ.: EPA / Tumay Berkin)

Από την τουρκική δικαιοσύνη εξαρτάται το πότε θα επιστρέψουν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί στην Ελλάδα, όπως υπογράμμισε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Die Zeit ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το θέμα της σύλληψης των δύο Ελλήνων και επισήμανε πως τα δικαστήρια θα κρίνουν αν είχαν πρόθεση.

«Δεν ξέρω, πέρασαν παράνομα τα σύνορα. Αυτό εξαρτάται από τους ανακριτές και τα δικαστήρια, που τώρα πρέπει να καταλάβουν τι είναι πίσω από αυτό. Ήταν λάθος ή πρόθεση; Θέλουν να είναι σίγουροι», ανέφερε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Σε ερώτηση για το αν στο μυαλό της Άγκυρας είναι να ζητήσει την ανταλλαγή τους με τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς που κατηγορούνται για συμμετοχή στο πραξικόπημα, απάντησε: «Όχι, δεν επιδιώκουμε τέτοια συμφωνία. Εξάλλου, δεν συλλάβαμε τους Έλληνες στρατιωτικούς σε ελληνικό, αλλά σε τουρκικό έδαφος. Έχουμε ζητήσει την έκδοση των Τούρκων στρατιωτικών επίσημα από την Ελλάδα εδώ και καιρό».

pontos-news.gr

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ερωτηση . ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΚΡΙΒΩΘΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟ, ΟΤΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΜΕΣ , ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ-ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ,Η, ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ;;;.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα