ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ που δεν πρέπει να χάσετε.

8/3/18 | 0 σχόλια | 0 απαντήσεις | 1,530 εμφανίσεις

ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ. ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ: ΧΑΛΑΜΟΝΗ. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 7.30 μμ

Το βιβλίο του Αντώνη Παυλίδη «Χαλαμονή» θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 14 Μαρτίου, 7.30 μμ στο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. (Ισόγειο).

Ο Αντώνης Παυλίδης είναι Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Ποντίων Εκπαιδευτικών.

Κεντρικοί Ομιλητές:

-Βούλα Πατουλίδου Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης

-Καθηγητής Αχιλλέας Ζαπράνης, Πρύτανης

-Δρ. Πολύβιος Στράντζαλης Ιστορικός, Σχολικός Σύμβουλος ΔΕ

-Αντώνης Παυλίδης, Συγγραφέας

Συντονίζει ο δημοσιογράφος Παντελής Σαββίδης

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ: ΟΜΙΛΙΑ ΜΑΖΗ ΣΤΟ ΕΒΕΘ

Η “ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ”,δεξαμενή στελεχών πολιτικής σκέψης, οργανώνει εκδήλωση τη Δευτέρα  12/3/2018, με θέμα: «Δυναμική Κατάσταση της Γεωπολιτικής Ζώνης (Βαλκάνια – Αν. Μεσόγειος)». Εισηγητής θα είναι ο Καθηγητής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), κ. Ιωάννης Μάζης.

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα του Εμπορικού – Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης – ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29). Ώρα προσέλευσης: 6μμ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα προηγηθεί  η  παρουσίαση του  νέου  δίτομου  έργου  του  κ. Μάζη: «Η νέα Γεωπολιτική δυναμική στην Μεσόγειο και τα Βαλκάνια υπό το  φως  της Τουρκικής Εξωτερικής Πολιτικής», από τον Αν. Καθηγητή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ), κ. Γεώργιο  Βοσκόπουλο.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ. ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΘ. ΙΑΝΟΣ 7μμ

Ο Σύλλογος Αποφοίτων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ο IANOS διοργανώνουν εκδήλωση στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης. Άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών διαβάζουν ποιήματα κορυφαίων ποιητών αλλά και δικά τους. Επίσης, στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί και μελοποιημένη ποίηση με τη συνοδεία μουσικών. Επιμέλεια – παρουσίαση: Κώστας Μπλιάτκας, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Αποφοίτων του ΑΠΘ.

 

Category: Εκδηλώσεις

Leave a Reply

 

Το σχόλιο της ημέρας

    21/3/19 | (1 σχόλια)
    Στη δημοσιογραφία κάποτε όλα πληρώνονται. Πρέπει να φροντίζεις το κλαδί στο οποίο κάθεσαι. Αν το πριονίζεις, κάποια στιγμή θα σπάσει. Θα γράψω μερικές γραμμές με αφορμή την ανακοίνωση Εργαζομένων της ΕΡΤ με πόνο ψυχής. Δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι όσο ...

Ροή ειδήσεων
Καιρός


Το σκίτσο της ημέρας