Φίλης: Είναι σοβαρό, αλλά δεν είναι και το μείζον το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης αναφερόμενος στο ζήτημα των 2 Ελλήνων στρατιωτικών που βρίσκονται σε φυλακή της Τουρκίας είπε πως «είναι σοβαρό θέμα, αλλα δεν είναι το μείζον η υπόθεση των δύο».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο πρώην υπουργός πρόσθεσε πως τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης δεν θα πρέπει να αναδεικνύουν το ζήτημα σε πρωτεύον, γιατί αυτό εξυπηρετεί τον Ταγίπ Ερντογάν.

«Πιστεύετε ότι έπρεπε να προτρέξει η ελληνική πλευρά και να μιλήσει για κρίση; Όχι, ορθώς δεν έδωσε μία διάσταση που ήθελε να δώσει η Τουρκία», είπε και πρόσθεσε «είναι λάθος, ζητήματα τόσο λεπτά να αποτελούν αντικείμενο παραπλανητικής ενημέρωσης των Ελλήνων πολιτών. Βοηθάει την Τουρκία να θέτουμε ως θέμα της πολιτικής αντιπαράθεσης το θέμα αυτό».
«Δεν είναι τόσο απλό το ζήτημα με την Τουρκία, όπως το Σκοπιανό, που μαζεύονται μερικές χιλιάδες στο δρόμο, είναι λεπτό ζήτημα» επέμεινε και ζήτησε από τα μέσα ενημέρωσης να είναι πιο υπεύθυνα και να μην φτιάχνουν κλίμα.

Αγνωστο πότε θα μπει τέλος στην υπόθεση 

«Δεν μπορώ να δώσω απάντηση πότε θα λήξει» η ταλαιπωρία των δύο στρατιωτικών, είπε ο κ.Φίλης και εκτίμησε πως «βεβαίως θα τραβήξει σε χρόνο αν κρίνω από το θέμα του Γερμανού δημοσιογράφου».

Πηγή: Φίλης: Είναι σοβαρό, αλλά δεν είναι και το μείζον το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών | iefimerida.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα